Здраве

Нежна грижа и комфорт за вашето дете

Flora Bimbi – 6 флакона за еднократна употреба е синбиотик разработен специално за нуждите на деликатния детски организъм.

Нежна грижа и комфорт за вашето дете

Той спомага за естествено справяне с подуването на коремчето на детето, при газове и колики. Подходящи са за прием от кърмачета и деца до 6 годишна възраст.

Flora Bimbi съдържа 7 милиарда живи бактерии и FOS (фруктоолигозахариди). Това е една уникална комбинация от пробиотици, пребиотици и витамин В комплекс, специално създадена и съобразена с бебешкия и детски организъм за поддържане на баланса на чревната флора. Допринася за развитието на полезните бактерии и спомага за възстановяване на чревната флора.

Flora Bimbi – 6 флакона за еднократна употреба е с гарантирано уникално съхранение на пробиотичните култури, които се освобождават във водна среда, непосредствено преди консумация, за да останат жизнени. Флаконите са разработени в специални еднократни дози, които позволяват запазването на бактериите до приемането им от детето.

Синергичното действие на пребиотика (фруктоолигозахаридите) и трите, специално подбрани и съобразени с детския организъм щамове пробиотични бактерии, в комбинация с витамини от В групата, дава отлични резултати при нарушения във функцията на храносмилателната система.

Съдържащите се във Flora Bimbi флакони Стрептококус термофилус подобряват симптомите на лактозна нетолерантност, като подобряват усвояването на лактозата. Намаляват диарията причинена от прием на антибиотици. Стимулират развитието на други пробиотични щамове.

Щамът Лактобацилус ацидофилус е изключително ценен за кърмачетата. Бактериите подобряват усвояването на лактозата и предпазват децата от диария на пътуването и остра диария, а Бифидобактериум лонгум стимулират имунната система на децата.

Добавените витамини от група В са изключително важни при съпътстващо антибиотично лечение и заедно със синбиотика гарантират поддържането на нормалната функция на храносмилателната система, намаляват изтощението и стреса при продължително заболяване. Подобряват метаболизма и работата на нервната и имунната системи. Те подпомагат нормалното функциониране на храносмилателните ензими на детето. Много ефикасни са и при стрес поради смяна на обстановката.

А за по-големите деца ABOPharma предлага най-новият си продукт – Flora 8, който представлява едно съвременно и много ефективно решение за възстановяване баланса на чревната флора. Това са сашета за директна консумация с изключително приятен вкус, лесни и предпочитани за употреба - навсякъде и по всяко време! Flora 8 укрепва имунитета и се грижи за комфорта на стомаха при децата и  възрастните, като прави организма по-устойчив на външни въздействия.­

 

Сподели: