Новини

NIVEA SUN с обогатена формула и нови продукти за слънцезащита

Марката представи обновена серия за лице.

NIVEA SUN UV Face range with Ultra Spectrum Protection включва допълнителна защита от синята светлина и по този начин допринася дълготрайно за добрия външен вид на епидермиса. Линията включва три продукта, които отговарят максимално точно на индивидуалните нужди на всеки тип кожа:
• NIVEA SUN UV Face Shine Control е матиращ крем, подходящ за мазна и смесена кожа;
• NIVEA SUN UV Face Anti-Age & Anti-Pigments е обогатен с Q10 и предпазва от появата на бръчки и пигментни петна;
• NIVEA SUN UV Face Soothing Sensitive защитава и най-чувствителното лице от алергии и раздразнения.
 
За да подсигури най-добрата защита в най-добрите летни моменти, NIVEA прибавя нов продукт в слънцезащитната линия за тяло. NIVEA SUN Dry Touch гел-крем се предлага в удобна опаковка и обещава лесно нанасяне и бързо попиване без неприятно лепкаво усещане. Гел-кремът е прозрачен, напълно водоустойчив и с нова, биоразградима формула.
Грижата за здравата кожа и красивия тен продължава и след излагане на слънце. Този летен сезон серията NIVEA SUN After Sun е с нова формула, за да осигури още по-бързо и ефективно възстановяване след излагането на слънчевата радиация. Продуктите охлаждат, подхранват и хидратират кожата в дълбочина, подсилвайки защитната й бариера.
В линията влиза и напълно нов продукт – NIVEA SUN After Sun Sensitive, който мигновено успокоява и най-чувствителната кожа след излагане на слънце, като намалява зачервяването. Благодарение на естествените съставки и щадяща мека формула, кожата е отново хидратирана и възстановена.

 

Сподели: