Здраве

Няма перфектни майки, само истински

Да станеш родител за първи път е най-щастливият момент в живота на една жена.

Няма перфектни майки, само истински

Да станеш родител за първи път е най-щастливият момент в живота на една жена. Международното проучване Real Mothers Heard, проведено през 2016 г. от Edelman Intelligence сред 6000 майки на различни пазари (Китай, САЩ, Мексико, Бразилия, Индия), обаче, разкрива, че 89% от тях се чувстват притиснати да бъдат перфектни и това засенчва радостта от майчинството.

Ето защо създадохме Baby Dove, новата серия продукти, подкрепяща майките да открият сами отговорите на всички въпроси, които ги вълнуват.

Baby Dove е тук, за да окуражи жените да се доверят на своя собствен начин и да правят това, което те смятат за най-добро и правилно за децата си. Серията е близо до майките с продукти, които предлагат пълноценна грижа за бебешката кожа, така че те да имат времето и възможността да се насладят на красивите моменти със своите съкровища.

 

Новият бранд предлага грижа за деликатната бебешка кожа отвъд мекотата, като я подхранва и хидратира. Кожата на мъничетата е различна от тази на възрастните. Тя губи хидратация до пет пъти по-бързо, което я прави изключително склонна към изсушаване. С Baby Dove това е предотвратимо. Линията е резултат от 60-годишното наследство на Dove в почистването, хидратирането и предоставянето на мекота. Иновативните предложения помагат за възстановяването на естествените нива на хидратация и полезни вещества в бебешката кожа, поддържайки я свежа и кадифена. Продуктите Baby Dove са подходящи за всякакъв тип кожа. Двете разновидности на серията за дълбока хидратация Rich Moisture и за чувствителна кожа Sensitive Moisture са тествани от дерматолози и педиатри и са одобрени от Българската педиатрична асоциация като подходящи за употреба при деца.

 

Майчинството е пътуване - чудесно, вълнуващо и красиво. Но каквото и да правите, това е вашият начин, и ние сме до вас във всеки един момент.

Baby Dove: С повече грижа по твоя собствен начин.

 

 

Сподели: