Новини

Орлин Павлов насърчава децата да се хранят здравословно с 3D анимирано видео

Орлин Павлов насърчава децата на България да се хранят здравословно с изпълнението си на „Зеленчуци, който не яде”, разказана за първи път в изцяло авторскo 3D анимирано видео.

 

Орлин Павлов насърчава децата на България да се хранят здравословно с изпълнението си на „Зеленчуци, който не яде", разказана за първи път в изцяло авторскo 3D анимирано видео. Мелодията е част от проекта „Маргаритка", който дава нов живот на любимите български детски песнички. Аранжиментът на песента е на Красимир Тодоров, а на Орлин Павлов приглася вокална група „Шоколадче".

„Зеленчуци, който не яде" е визуализирана в уникално 3D анимирано видео, направено така, че съвременните деца да го харесват, обичат и разбират. В създаването на клипа участват едни от най-добрите продуценти, художници, 3D специалисти и аниматори в страната. Работата по видеото е консултирана и от детски психолози, които съветват за избора на най-подходящите движения, форми, цветове и звуци. Приходите от продажбата на всеки диск с песничката ще бъдат инвестирани в построяването на детска площадка за весели игри с музикална насоченост.

 

Видеото можете да гледате тук:

 

https://www.youtube.com/watch?v=IcmOUfE9W-0

 

https://www.vbox7.com/play:d92cccefb7

 

 

Сподели: