Раждане

Перфектното изписване

В живота съществуват няколко забележителни дати, които и на колкото и години да станем, няма как да избледнеят, или изгубят очарованието си при всеки спомен за тях.

Перфектното изписване

Един от тези вълнуващи дни е денят на изписването от родилния дом. Вижте на какво да обърнете внимание, за да бъде той перфектен.

Тоалетът на мама

Идеалният вариант за облекло в деня на изписването е роклята. В зависимост от сезона и времето навън, тя може да се съчетае с подходяща връхна дреха и обувки. Правилно подбраният тоалет не само ще грабне погледите, но със сигурност ще прикрие и недостатъците. Изберете модел, който ще пасне добре на променената фигура и ще направи незабележимо отпуснатото и все още голямо коремче. Цветовете трябва да са ярки и свежи. Избягвайте убитите нюанси, като кафяво, сиво или черно. Този ден е празник, а на празник всичко е цветно!

Дрешките на бебето

Изборът на дрешки за бебето също е огромен. В специализираните магазини се предлагат чудесни модели, които включват всичко необходимо за първата разходка навън. Комплектите са в топли цветове и в зависимост от предпочитанието на мама и татко можете да изберете нюансите, които ви харесват, и да опаковате малкото човече подобаващо. Не забравяйте одеялцето и шапката. Независимо от времето навън, трябва да имате подръка нещо, с което да завиете детето, когато излезете.

Грим и прическа

След раждането и дните, прекарани в родилния дом, едва ли ще сте във възторг за нова прическа и грим, но в момента на изписването заради идеята „страхотна снимка” си струва да помислите. Нищо няма да ви коства, ако вземете със себе си козметичната чантичка с фон дьо тен и спирала вътре. Сухият шампоан също може да свърши чудесна работа, ако не ви е било до това да миете и сушите косата в болнични условия. А един блестящ и нежен гланц може да направи чудеса, в случай че устните са бледи или напукани.

Снимки за спомен

Какво е едно събитие без снимки? Ако не искате да наемете професионален фотограф, направете така, че някой от роднините или приятелите да се заеме с тази изключително важна задача. Не пропускайте да му дадете наставления, ако искате нещо по-специално, и не спирайте да се усмихвате – вие и бебето сте центърът на Вселената сега! Денят е невероятен и никога няма да се повтори. Затова го запечатайте и в най-малките детайли от всеки ъгъл и посока.

Цветя и балони

Безспорно едни от най-подходящи аксесоари за този тържествен повод са балоните и цветята. И колкото повече – толкова по-добре! За тях трябва да се погрижат близките, затова можете да им напомните в деня преди изписването. Подсетете таткото и за украсата вкъщи, защото посрещането на най-важния член на семейството не е шега работа. Ако се притеснявате от аромата на цветята и латекса в балоните, можете да вземете парти аксесоари – за „Добре дошъл”, и с тях да украсите къщата и стаята на бебето. 

Автор: Нели Христова

 

Сподели: