Отдих и туризъм

Вкусът на Коледа Отдих и туризъм

Вкусът на Коледа

Тази Коледа ще бъде щура и забавна! Весела и спонтанна, с дълги разходки, мързеливи следобеди на топло и много свободно време за близки и приятели.

Белград – белият феникс на Балканите Отдих и туризъм

Белград – белият феникс на Балканите

Белград, разположен на кръстопътя между Изтока и Запада, там, където река Сава се влива в Дунав, през вековете е бил апетитна хапка за келти, римляни, хуни, готи, османци и кого ли още не.

Усещане за Виена Отдих и туризъм

Усещане за Виена

Виена е от онези магнетични градове, които успяват да покорят сърцето на всеки.

Мадрид – градът на Хемингуей Отдих и туризъм

Мадрид – градът на Хемингуей

Кой би предположил, че авторът на прословутата фраза „Всичко, което е далече от морето, е провинция”, е бил влюбен в Мадрид – град, разположен в сърцето на Испания, толкова далече от морската шир.

Филипините – родени от огън и вода Отдих и туризъм

Филипините – родени от огън и вода

Филипинският архипелаг се състои от 7107 острова, най-големите от които са Лусон, Минданао, Самар, Негрос, Палаван, Панай и Миндоро.

Уикенд в Балчик Отдих и туризъм

Уикенд в Балчик

Възникването на Балчик се губи много назад в миналото - преди поне 2500 години, когато на мястото на вкопчения в скалите белокаменен град възниква тракийско селище, а по-късно и гръцкият полис.

Уикенд в Кръстова гора Отдих и туризъм

Уикенд в Кръстова гора

Летописците разказват, че майката на император Константин Велики, Елена, пропътува хиляди километри до Йерусалим в търсене на гроба Господен.

5 различни дестинации за Нова година Отдих и туризъм

5 различни дестинации за Нова година

Не, това не са Париж, Венеция и Рим. Новите дестинации са на път да изместят старите заради евтините цени, високото качество и невероятната атмосфера.

Залцбург Отдих и туризъм

Залцбург

изящество, музика и замъци

ПО СТЪПКИТЕ НА ВАНГА Отдих и туризъм

ПО СТЪПКИТЕ НА ВАНГА

Когато стъпиш на земята, по която е ходила Ванга, сякаш Вселената ти припомня онова, с което си се появил на този свят, но с годините си забравил.