Семейно здраве

“Плувай” на брега Семейно здраве

“Плувай” на брега

В края на това лято ви предлагам една много приятна програма, вдъхновена от морския бриз, горещия пясък и разбиващите се вълни. Упражненията в нея ще държат тялото ви в кондиция и духа ви свеж чак до следващия плажен сезон.

Семейно здраве

Дишането - опасно за нашето здраве

Едва ли съществува населен участък от земната повърхност, чиято атмосфера да не е засегната от един или друг тип замърсители. Дали сме в центъра на голям град, или в малко китно селце, на улицата, в парка или у дома дишаме все един и същи въздух.

С балетна стъпка Семейно здраве

С балетна стъпка

Ще ви покажа как можете да внесете малко финес и грация в тренировъчния си план, да постигнете сила, гъвкавост и грациозност, подобни на балерините.

Спорт на всяка цена? Семейно здраве

Спорт на всяка цена?

Аз съм за спорта, защото знам какви ползи може да донесе той. Но не съм за спортуването на всяка цена.

Гимнастика за двама Семейно здраве

Гимнастика за двама

Това не е просто гимнастика, която да изпълнявате заедно. Това е тренировка, при която постоянно ще си помагате, ще си взаимодействате, ще използвате другия за опора или съпротивление, ще го насочвате или ще го следвате.

Упражнения за гърди Семейно здраве

Упражнения за гърди

Защо трябва да правим упражнения за гърди, когато всички знаем, че те не са мускули и с тренировки на тях не може да се влияе.

Грижа за гърба Семейно здраве

Грижа за гърба

Преди време, от разговор с моя позната, която живее в Германия, разбрах, че там е много популярна „Гимнастиката за гърба”.