Родителска практика

Фонд „Асистирана репродукция” или Как държавата помага на двойките с репродуктивни проблеми? Родителска практика

Фонд „Асистирана репродукция” или Как държавата помага на двойките с репродуктивни проблеми?

В този брой се обърнахме към Радина Велчева, председател на УС на Фондация „Искам бебе” и председател на УС на Фонд „Асистирана репродукция”, която разказва за принципите на включване на хората с репродуктивни проблеми в регистъра на Фонд „Асистирана реп

Готови ли сме да бъдем родители? Родителска практика

Готови ли сме да бъдем родители?

Всеки си е задавал този въпрос, но почти никой не си е отговарял. Няма правилен отговор. Родителството е професия, която майката и бащата усвояват заедно с детето.

Шопинг с дете без капризи Родителска практика

Шопинг с дете без капризи

Истерия пред стелажите – за някои родители това е истински проблем. Защо това се случва с децата и как да реагирате на ситуацията, може ли да научите мъника да изпитва удоволствие от пазаруването?

Универсална рецепта Родителска практика

Универсална рецепта

Никак не е приятно да си седиш вкъщи с термометър под мишница, докато другите деца се пързалят на кънки, правят снежни човеци и не пият лекарства.

Снежни игри Родителска практика

Снежни игри

Отдавна не съм виждала в София Снежен човек. Спомням си, когато бях дете чаках с нетърпение първия сняг, за да се впусна в снежни игри.

Свещник Родителска практика

Свещник

Днес ще ви предложим изработка на свещник, облицован с моделин - приятен начин да упражните нова арт-техника и да се сдобиете с красив аксесоар за романтични вечери.