Тя и Той

Да запалим искрата отново? Тя и Той

Да запалим искрата отново?

Спомняте ли си още онази сладка тръпка в крайниците и буцата, която засядаше в гърлото ви едно време преди среща с вашата настояща половинка и тогавашна все още нова любов?

Любовта (не) се купува с пари Тя и Той

Любовта (не) се купува с пари

Как финансовата криза оказва влияние върху отношенията в двойката и какво можем да направим, за да спасим любовта, връзката, а и финансите си

Помощ! Стрии! Тя и Той

Помощ! Стрии!

За приблизително 50% от бременните стриите са суровата неизбежна реалност.

7 мита, които пречат на връзката Тя и Той

7 мита, които пречат на връзката

Между мъжа и жената има достатъчно различия, които често им пречат в общуването. Не е необходимо освен обективните препятствия във връзката да се намесват и разни подозрителни твърдения, които допълнително объркват ситуацията.

6 въпроса за женския оргазъм... и техните отговори Тя и Той

6 въпроса за женския оргазъм... и техните отговори

Женската сексуалност е смятана за тъмна и недостатъчно проучена област. Оргазмът пък е най-непрозрачната тема в нея. Нека хвърлим малко светлина с помощта на шест ключови въпроса и отговорите на специалистите.

Разкрийте красотата на кожата си! Тя и Той

Разкрийте красотата на кожата си!

Повечето от нас се придържат от години към една и съща рутинна грижа за лицето си в няколко стъпки – почистване, овлажняване/подхранване и евентуално – слънцезащитен крем (ако се сетим).

14 причини да правим секс редовно Тя и Той

14 причини да правим секс редовно

Сексът подобрява настроението, влияе позитивно на психиката, засилва имунната система и има разхубавяващ ефект. За човешкото тяло той e като жива вода, но трябва да го практикувате поне веднъж седмично и да му се наслаждавате изцяло.

Остаряването при мъжете – несправедливо бавен процес Тя и Той

Остаряването при мъжете – несправедливо бавен процес

Сигурно на тема „Остаряване при мъжете" тайничко искате да прочетете нещо истински безпощадно към пола, който никога няма да ревне пред огледалото на 45. Вместо това длъжна съм да започна с кристално ясната теза: Мъжете не остаряват, защото те никога не

Целулитът – най-големият враг на красотата през лятото Тя и Той

Целулитът – най-големият враг на красотата през лятото

Целулитът е изменение на мастните слоеве на кожата, което засяга близо 90 на сто от жените, както и малък процент от силния пол. Появява се и става видим тогава, когато свързващите тъкани задържат вода, токсини и мазнини, предизвикващи изменения в структу