Тя и Той

Под един покрив с нашите Тя и Той

Под един покрив с нашите

Сюжетът може и да ви се струва жесток,но някога е било дори още по-тежко: не под един покрив, а направо под една черга е спяла целокупната челяд на българина.

Разпределяне на домакинските задължения – мисия (не)възможна Тя и Той

Разпределяне на домакинските задължения – мисия (не)възможна

Чистене с прахосмукачката, обиране на праха, измиване на подовете и прозорците, търкане на банята до блясък, подреждане на играчките и разхвърляните дрехи, изхвърляне на боклука, поливане на цветята, пране, простиране, гладене, миене на съдовете...

Какво празнуваме в средата на февруари? Тя и Той

Какво празнуваме в средата на февруари?

Дойде месецът, за който традиционно казваме, че е посветен на любовта. По това време на годината винаги се разгарят спорове и дебати и всички задължително се разделяме на два лагера – едните празнуват виното, а другите си разменят валентинки.

Да запалим искрата отново? Тя и Той

Да запалим искрата отново?

Спомняте ли си още онази сладка тръпка в крайниците и буцата, която засядаше в гърлото ви едно време преди среща с вашата настояща половинка и тогавашна все още нова любов?

Любовта (не) се купува с пари Тя и Той

Любовта (не) се купува с пари

Как финансовата криза оказва влияние върху отношенията в двойката и какво можем да направим, за да спасим любовта, връзката, а и финансите си

Помощ! Стрии! Тя и Той

Помощ! Стрии!

За приблизително 50% от бременните стриите са суровата неизбежна реалност.

7 мита, които пречат на връзката Тя и Той

7 мита, които пречат на връзката

Между мъжа и жената има достатъчно различия, които често им пречат в общуването. Не е необходимо освен обективните препятствия във връзката да се намесват и разни подозрителни твърдения, които допълнително объркват ситуацията.

6 въпроса за женския оргазъм... и техните отговори Тя и Той

6 въпроса за женския оргазъм... и техните отговори

Женската сексуалност е смятана за тъмна и недостатъчно проучена област. Оргазмът пък е най-непрозрачната тема в нея. Нека хвърлим малко светлина с помощта на шест ключови въпроса и отговорите на специалистите.

Разкрийте красотата на кожата си! Тя и Той

Разкрийте красотата на кожата си!

Повечето от нас се придържат от години към една и съща рутинна грижа за лицето си в няколко стъпки – почистване, овлажняване/подхранване и евентуално – слънцезащитен крем (ако се сетим).

14 причини да правим секс редовно Тя и Той

14 причини да правим секс редовно

Сексът подобрява настроението, влияе позитивно на психиката, засилва имунната система и има разхубавяващ ефект. За човешкото тяло той e като жива вода, но трябва да го практикувате поне веднъж седмично и да му се наслаждавате изцяло.