Отдих и туризъм

Сняг се сипе на парцали Отдих и туризъм

Сняг се сипе на парцали

Нека сипе, нека вали... ние ще караме ски. Свърши мъчителният, тягостно дълъг и топъл период от годината, когато зелени треволяци покриваха любимите ни писти, а ски екипировката ни стоеше самотна в килера. Планините отново са бели, студ щипе бузите и носо

Коледа + Виена = ВНЛ* Отдих и туризъм

Коледа + Виена = ВНЛ*

Празнична Виена – класика и сигурно място в топ 5 на коледните дестинации! Дори да не ни посрещне с пухкав и стелещ се като в анимационно филмче сняг, австрийската столица спира дъха с онзи празничен дух, който ни кара толкова да обичаме декември.

Авантюрата Австралия Отдих и туризъм

Авантюрата Австралия

Австралийският съюз е шестата по големина държава в света и единствената, която заема цял континент - Австралия. Единствената, заемаща тайнствената сфера на моите мечти...

Хърватия – сладка приказка Отдих и туризъм

Хърватия – сладка приказка

През последните години малко останаха великолепните, но неоткрити дестинации на Стария континент за нас, българите. Е, Хърватия, която ни е кажи-речи комшийка, е една от тях.

Да се разхладим на Витоша Отдих и туризъм

Да се разхладим на Витоша

През горещото лято жителите и гостите на София разполагат с едно незаменимо средство за отдих, прохлада и развлечение - планината Витоша.

Филипините – рецепта за щастие Отдих и туризъм

Филипините – рецепта за щастие

Да стягаме куфарите за път, не е ли това един от най-хубавите моменти в живота ни и кой от нас не би го сравнил с вълнението да се запознаем с музикална звезда или да скочим с парашут. Тези изживявания хранят фантазията ни и усета за щастие всеки път, ког

Прага Отдих и туризъм

Прага

Прага е един от европейските градове, които завинаги остават в сърцето на тези, които са ги посетили. Колкото и клиширано да звучи, там се усеща един неповторим приказен дух. Обикаляйки из малките улички, човек се чувства като в старовремска история.

Пролетна почивка в няколко посоки Отдих и туризъм

Пролетна почивка в няколко посоки

Българското село е едно от най-приятните места за почивка през пролетта. По това време нито е достатъчно топло за море, нито има хубав сняг за ски, но условията са идеални за една пълноценна ваканция, дори в най-близкото до вашия град село.