Тя и Той

Остаряването при мъжете – несправедливо бавен процес Тя и Той

Остаряването при мъжете – несправедливо бавен процес

Сигурно на тема „Остаряване при мъжете" тайничко искате да прочетете нещо истински безпощадно към пола, който никога няма да ревне пред огледалото на 45. Вместо това длъжна съм да започна с кристално ясната теза: Мъжете не остаряват, защото те никога не

Целулитът – най-големият враг на красотата през лятото Тя и Той

Целулитът – най-големият враг на красотата през лятото

Целулитът е изменение на мастните слоеве на кожата, което засяга близо 90 на сто от жените, както и малък процент от силния пол. Появява се и става видим тогава, когато свързващите тъкани задържат вода, токсини и мазнини, предизвикващи изменения в структу

Жените: Остаряваме бавно Тя и Той

Жените: Остаряваме бавно

Не, не ми трябва огледало. Ясно е, че остарявам. Всъщност, всички ние започваме да се топим в момента, когато спрем да растем. Не се мръщи, не съм си го измислила аз! Пише го в учебниците по физиология, драга... Така че - да отсвирим с усмивка недоволнит

Продукт на месеца: лосион за тяло Тя и Той

Продукт на месеца: лосион за тяло

На козметичния пазар съществуват много различни средства за грижа за кожата. Едно от тях е лосионът за тяло. Но за какво служи той? Как трябва да го използваме? По какви критерии да го изберем?

Продукт на месеца - лак за нокти Тя и Той

Продукт на месеца - лак за нокти

Лакът за нокти присъства в арсенала от козметични средства на почти всяка съвременна жена. Да се появите „пред публика" без добре поддържани ръце, нямащи следа от декоративен маникюр, меко казано, прави лошо впечатление.

Кинотерапия за двама Тя и Той

Кинотерапия за двама

Странно е как един филм сам ни „намира" и се появява в подходящия момент - да ни успокои или развесели, да вдигне адреналина или да ни накара да поплачем.

Продукт на месеца – крем за бръснене Тя и Той

Продукт на месеца – крем за бръснене

Ако се съди по скалните рисунки на първобитните хора, живели преди около 60 000 години назад, още тогава е имало мъже, които не искали да носят бради.

Лак за коса Тя и Той

Лак за коса

Лакът като средство за укротяване на непокорните женски коси е известен много отдавна. На по-късен етап се появяват пяната и гелът като още решения за фиксация на прическата. Но лакът досега си остава най-разпространеният и често използван продукт.

Кибер връзки Тя и Той

Кибер връзки

В нашето детство, на родените около 1975-80 година, тази тема звучеше като научна фантастика, но все пак ние предвкусвахме реалната възможност фантазията да се окаже пророчество.

Мъжка гледна точка: Диета на възпитанието или за „тоягата и моркова” Тя и Той

Мъжка гледна точка: Диета на възпитанието или за „тоягата и моркова”

Здравейте и в месеца на любовта и виното! Навън все още е много студено, но хубавото е, че през февруари ни сгряват два горещи празника - единият е за влюбените, другият е за опиянените (от любов, надявам се)