Тя и Той

Негово Величество – Червилото Тя и Той

Негово Величество – Червилото

На практика във всяка женска чанта може да се намери удивителния помощник в създаването на красивата женственост - червилото. Въпреки това подхождайте към избора и използването на това козметично средство с голямо внимание.

Трудната любов Тя и Той

Трудната любов

Да се опитаме да си спомним всичките устойчиви словосъчетания за любов в съзнанието ни: любов от пръв поглед, ученическа любов, любов по време на холера, ммм... любов... от разстояние. За нея ще стане дума по-надолу. Не е лесно. Но пък е поучително.

Нежна защита Тя и Той

Нежна защита

Най-уязвимите места от фината кожа на жената през зимата са лицето и ръцете. За първото се грижим всекидневно и не забравяме да подхраним.

Продукт на месеца: КРЕМЪТ ЗА РЪЦЕ Тя и Той

Продукт на месеца: КРЕМЪТ ЗА РЪЦЕ

Кремът се смята за едно от най-древните и основни козметични средства в грижата за кожата на ръцете. Лесен за употреба и приложение, това го прави достъпен за всяка жена и допринася за бързия козметичен ефект.

Коледа е! Тя и Той

Коледа е!

Предлагаме ви зашеметяващи предложения за най-красивите празници в годината!

За чувствителната кожа Тя и Той

За чувствителната кожа

Колкото по-мръсно става в атмосферата, толкова повече жени се оплакват от проблеми с чувствителната си кожа. Освен това картината се допълва от вятър, студ, промяна във времето, тютюнопушене и прах. Предлагаме ви решението за най-добра защита на чувствите

Секс диагностика – Какъв сте вие? Тя и Той

Секс диагностика – Какъв сте вие?

В какво се крие тайната на щастливия и хармоничен сексуален живот? Оказва се, съвсем не е в техниката, позите и съвместимостта, а в нас самите.

За косата с любов Тя и Той

За косата с любов

Мъжете се нуждаят от грижа за косата не по-малко от жените. Все пак не дължината е определяща, а блясъкът, здравината, устойчивостта на външни влияния, красотата...