
Брънч – защо и как да го практикуваме?
Бързо приготвено и бавно конумиpано – безусловно имаме основната съвременна характеристика на този специфичен маниер на хранене, типичен най-вече за почивните дни.
Бързо приготвено и бавно конумиpано – безусловно имаме основната съвременна характеристика на този специфичен маниер на хранене, типичен най-вече за почивните дни.
(Великденските козунаци )
Бабка с шоколад и сушени боровинки Кулич Английски великденски кифли Козунак за машина за хляб
Рецепти
В основата на всяка апетитна супа или вкусен сос стои бульонът. Колкото и да е изкушаващо в супермаркета да посегнем към рафта, където са наредени различни видове кубчета и пакетчета, няма нищо по-ароматно и полезно от домашния бульон.
Рецепти
Рецепти
Януари е месецът, в който организмът ни има нужда от презареждане. Особено след като вече отмине дългата поредица от празници и разточителни трапези, трябва сериозно да помислим за промяна в хранителния режим.
Рецепти
Ароматна, сладка, сгряваща
Рецепти
Ето че и тази година великодушната есен отново ни отрупва с щедрите си дарове! Най-приказният от тях се познава отдалеч по едрата си закръглена фигура и златистооранжева премяна. Представям ви Нейно вълшебство г-жа Тиква, макар и не дотам изискана, но...