Бременност

ПРЕНАТАЛ - за ежедневната потребност на бъдещата майка от витамини

По време на бременността ежедневните нужди от основните витамини и минерали се увеличават.

ПРЕНАТАЛ - за ежедневната потребност на бъдещата майка от витамини

Мултивитамините Пренатал от естествени източници предоставят на развиващия се зародиш нужните му хранителни вещества и поддържат нормалния метаболизъм и физическото благосъстояние на бъдещата майка.

Фолиевата киселина, желязото и цинкът са необходими в по-големи количества, защото това са хранителните вещества, които при бременните жени са в дефицит. Приемът на добавки по време на бременност е изключително важен, тъй като често е трудно да се осигурят правилните нива на хранителни вещества само от хранителния режим. Добре е да се продължи употребата им и по време на кърменето.

ПРЕНАТАЛ на Jamieson съдържа уникален комплекс от 33 витамина, минерали и хранителни вещества, специално разработени за бременни и кърмещи жени. Комплексът съдържа 1 мг фолиева киселина за предпазване от увреждания на невралната тръба, 28 мг хелатно желязо за увеличаване на червените кръвни клетки на майката и зародиша и 20 мг цинк за предпазване от малформации и ниско тегло при раждане на развиващия се зародиш.

ПРЕНАТАЛ е формула, съдържаща храносмилателни ензими и е създаден на естествената основа от ацерола, шипки, рутин, хесперидин и биофлавоноиди. Добавянето на храносмилателни ензими и хелатни минерали към формулата гарантира изключителната бионаличност на съставките, като същевременно щади стомаха.

Как се произвеждат натурални витамини и какво прави продуктите на Jamieson различни от останалите?

Експертите от Jamieson постоянно разработват специални формули с набор от естествени продукти, за да отговорят на това, което би могло да липсва в ежедневния режим на всеки от нас. Висококачествените естествени съставки на витамините, минералите и хранителните добавки се доставят от световна мрежа доставчици на естествени сурови материали с контролирано качество, включително от ферми за фитонутриенти и южноамериканските тропически гори. За разлика от повечето производители, които разчитат на подизпълнители за разработването и производството на своите продукти, Jamieson Laboratories разработва, създава и произвежда своите формули в собствена лаборатория в Уиндзор, Онтарио.

Jamieson Laboratories е и сред малкото световни компании за хранителни добавки, която извършва собствена научна и развойна дейност, осъществява собствено производство, пакетиране и дистрибуция, които подсигуряват постоянното качество на всеки продукт.

Към момента компанията предлага продуктите си в повече от 50 страни във всички главни географски райони и гамата на Jamieson наброява повече от 225 продукта.

Знаете ли, че:  има съществена разлика между натурално извлечения витамин и синтетичния. Натуралният извлек се усвоява два пъти по-добре от синтетичния.

www.jamieson.bg

 

 

Сподели: