Раждане

Секциото и астрологията

Много често астролозите са питани за подходящо време за сватби, стартиране на бизнес, начало на лечение и за планирано раждане, разбира се.

Секциото и астрологията

Съществува дял в астрологията, който посочва подходящото време за дадено начинание. При темата за секциото има няколко много важни подробности, които споделяме с вас.

Секциото не следва определения от природата път за идване на света. Естественото раждане е свързано с преминаването през родовия процес и на майката и на бебето, а той влива в живота на бъдещия човек естествена енергийна защита в моменти на кризисни ситуации. В този смисъл, избор на раждане със секцио, без строги медицински предписания, не е нужен.
И все пак, понеже животът е непреривен процес, голяма част от житейската програма на майката се предава и на нейното поколение (понякога и бащината, разбира се!, но мамите са с предимство, моля). Ако в хороскопа на майката имаме тежки връзки между планетите Луна и Сатурн или Луна и Плутон, това ще ни даде информация за това как е протекло раждането й, за нейните ежедневни психологически нагласи, трудностите, през които ще минава през живота си... и не на последно място – как ще протече раждането на децата й. При изброените връзки се говори за трудности, криза и проблеми при раждането.

И ето че е лесно: Ако майката има подобно положение в хороскопа си, това е указание, че и за нея и за бебето е по-добре раждане със секцио. Или най-малкото да ражда в болница с подбран екип. На тези жени алтернативите за естествено раждане (модерното потапяне във вода или раждане у дома) не са дадени да ги преживеят.
Тоест, започвайки от хороскопа на майката, ние се опитваме да предпазим и нея и бебето от труден родов процес, който задължително ще се отрази и на живота на бъдещото човече.

8 дни

Ако въпреки всичко сте избрали да родите със секцио, добре е астрологът да ви посочи ден, в който споменатите връзки на Луната със Сатурн и Плутон не са формирани на небето. Това са максимум 8 дни в месеца, които може реално да се избегнат.

Труден жизнен сценарий

Има и още един важен акцент относно определянето на ден за секцио. За него не казваме, че е забранено, а че можем да помогнем детето да избегне неблагоприятен жизнен сценарий. Това са четири интервала от по около 50 минути в денонощието, когато Сатурн и Плутон ще застанат на Асцендента или върху 8-и дом в момента на раждането (този момент е хороскопът на бъдещото дете).

Някои родители правят сериозен опит да се подсигурят за всичко в живота на детето си и „тормозят“ астролога да намери такъв уникален миг за проплакването на рожбите им. Е, не може човешката компетенция да излъже Божествения промисъл за дадена Душа. Затова можем да сме благодарни и за тези подсказки, оставени ни от хилядолетното познание на астрологията.

За вас, единствено и първо, списание „Кенгуру“ ви посочва кои дни може да Не избирате за своето секцио. Но не забравяйте, бъдещи мами, че индивидуалната ви карта е тази, която дава най-точните указания.

Месец март:

Дни с тежки аспекти на Сатурн с Луна:

1.03, 7.03, 15.03, 21.03

Дни с тежки аспекти на Плутон с Луна:

7.03, 12.03, 19.03, 26.03

Часовете в месец март, които можете да предпочетете да избегнете:

По Сатурн:

От 5:55 до 6:40 ч.
От 14:05 до 15:05 ч.

По Плутон:

От 4:50 до 5:30 ч.
От 12:25 до 13:15 ч. 

Очаквайте

Следете фейсбук страницата на списание „Кенгуру“ и сайта www.kenguru.bg, където ще публикуваме датите от съответния месец, които не са препоръчителни за секцио.

 

Автор: Евгения Карагеоргиева, астролог

fb.me/The.Astrologer.Near.You, 0886/299-354

 

Сподели: