Тя и Той

Секс на екс

Шотовете - онези малки алкохолни коктейлчета в чашки за текила, се пият на екс. А казват, че истинското удоволствие се изпитвало по време на дългото и опияняващо питие. Но шотовете са кратки, изгарящи и разтърсващи. Не ги пиеш всеки ден, но заниманието с

Секс на екс

Шотовете - онези малки алкохолни коктейлчета в чашки за текила, се пият на екс. А казват, че истинското удоволствие се изпитвало по време на дългото и опияняващо питие. Но шотовете са кратки, изгарящи и разтърсващи. Не ги пиеш всеки ден, но заниманието с тях е като малко бягство от реалността. Вдигаш чашата, гълташ на екс, удряш я в бара и хоп - вече си едно стъпало по-нагоре в емоционалния екстаз. Те са като ключ към откраднатото щастие - то ти се полага, но обстоятелствата налагат да си го вземеш сам и да почувстваш мъничко вина. Какво друго може да те разтърси така? И повече? Ами какво друго освен секс, но на екс.

Мъжете, а и жените

Всеки обича да споделя истории от ежедневието, особено ако са смешни и разказани на чаша вечерно забавление. Мъжете се вдъхновяват от техните си теми, но сега няма да говорим за коли, жени и... сещате се. Обикновено те са по-груби и се носят легенди за чисто мъжките разговори. Не смея да твърдя категорично - никога не съм била свидетел на подобни сбирки, просто защото съм жена. Ние обикновено сме по-деликатни към подробностите от интимния си живот, но всичко зависи от мястото и компанията. Умеем да пазим семейната крепост, но определено знаем как да извлечем най-веселата част и от най-критичната битова история. Ето че една вечер, в една женска компания, състояща се само от млади майки с по две и три деца, попаднах и аз. Не знам кой е велик и кой не, но този, който умее да се надсмива над собствените си патила, наистина заслужава титлата „Герой на деня". А ежедневието на българката - редова домакиня, работеща жена, майка, съпруга и още куп титли, които трябва да носи на гръб, изобилства от трагикомични случки.

Най-великото предизвикателство

Ежедневието ли казах? Елате да видите какво става нощем и тогава денят ще ви се стори песен. Ако успееш да останеш насаме със съпруга си поне за една цяла нощ, при наличието на пълна детска стая, сутринта ти иде да го публикуваш на първа страница на някой вестник. Сигурно съществуват двойки, които имат възможност да се насладят един на друг през дългите нощни часове, но по статистически данни от нашата компанийка в онази женска вечер, графата с успешните опити беше празна. Всички се бяхме скупчили в колонката с резултати „НЕ". И от там започна веселбата. Всяка си изля мъката и се стигна до сълзи, но от смях. Аз ви казах, че жената е велико творение.

Патилата на мама и тати

Не се е събуждала с усмивка на лице от седмици. Ето, че днес се случва. Чувства се странно. Изведнъж се стряска - това положение не е нормално, не е обичайното. Да не би да се е оспала? Да не би да е събота? Изведнъж й просветва - за първи път от няколко седмици насам никой хлапак не беше пристигнал при тях с плюшено куче под ръка. Мама и тати са останали сами в голямото легло. И се бяха почерпили с шотове. Отново бързи, откраднати - да не би някой да извика от детската стая всеки момент, но пък за сметка на това изгарящи и запомнящи се. Днес денят е някак по-хубав, слънцето грее по-силно и колегите са толкова усмихнати. Ех, ако можеше всяка нощ да е такава. Уви, действителността е жестока. Щом стрелката на часовника покаже 21 ч., започва борбата между родители и деца. На ринга са мама, тати и групата страшни малчугани, които много рядко губят. Поне два часа минават в молби да се ляга, да се побърза, че утре трябва да стават рано за градина, да не се става по пет пъти до тоалетна и отново се обяснява как след като са измити зъбите, не може да се смучат бонбони. Не, сок също не може. Понякога тати се поддава на детските молби и дава сок, но само малко. Резултатът е разлята чаша в леглото и още 20 мин. сменяне на чаршафи, пижами и миене на зъби. В крайна сметка родителите са изнервени, започват да крещят, а децата още повече не искат да заспиват. Хлапетата са наказани да се обърнат към стената да заспиват и след малко сълзи се унасят. Още час за къщата, приготвяне на дрехи за следващия ден и бърз душ. Нощта вече е настъпила отдавна, а тя няма сили да се помръдне дори. Дори и да има, след малко сън малчуганите започват да пристигат - някой е сънувал кошмар, друг се е напишкал, а този с кошмара не иска да се върне в леглото си за нищо на света. Напишканият пък не може да преодолее мисълта, че батко му е между мама и тати. Не закъснява и номер 3 - как така ще спи сам в стаята? И изведнъж спалнята става тясна. На леглото са мама, батко, хлапето и най-малкият. Познайте къде е тати? В детската стая - за него няма място до мама.

Летящото килимче

До какво ли не стигат родителите, за да се скрият от децата си. Тя има точно три и те си имат хубава цветна стая. Но най-малкото все още спи при родителите си и това се оказва проблем, понякога. Хлапето е упорито - заспива трудно, спи леко и иска да пие вода през 30-40 мин. Всяка нощ! На всичкото отгоре е способно да се събуди от най-малкото проскърцване на дъските на родителското легло. И го прави. Положението е напечено, а светлина в тунела няма. Таткото обаче е гениален - слизат на пода. На мама обаче не й е много комфортно на голите дъски, колкото и секси да изглежда това по филмите. Много скоро се сдобиват с нова вещ - мек, пухкав килим с много ресни. Ах, ако килимчето можеше да разказва! Покупката се оказва една от най-сполучливите семейни инвестиции. Като пренебрегне тичането по бельо до детската стая, даването на вода по време на поредното прекъсване на приятното занимание и люлеенето на детското легло, тя е щастлива, че поне гърбът не я боли на сутринта.

Да успееш за 60 секунди

„Тати, защо си гол? Искаш да настинеш ли?", със строг тон заявява четиригодишното момченце. Братчето му току-що е заспало след дълго люлеене на ръце, а мама и тати са имали време за бърз душ. Плановете за бързото продължение на вечерта обаче се провалят за пореден път. Големият им син се е събудил и иска да спи при тях. Той не е от тези деца, които плахо пристъпват към леглото на родителите си и молят за малко местенце. Той направо вдига завивката и се мушка под нея, но понякога се натъква на неочаквана ситуация. Защо децата не спят в тяхната си стая ли? Защото нямат такава. Цялото семейство спи на едно място - жилището е малко. Самият факт предразполага към върволица от комични ситуации. На първо място мама и тати трябва да са много тихи и още по-бързи. Положението е тип „Биг брадър", но откъм детските легла. Все някой обикаля около леглото, събужда се неочаквано, плаче, иска вода или прави забележка, а мама и тати се крият под одеялото като студенти по време на купон в общежитие. В най-неусетния, но и най-кошмарния за всички родители случай наблюдението се извършва през решетките на детското легло, без родителите да разберат. Тогава, ако е малкият син, тя се успокоява, че още не разбира нищо или поне се надява да е така. Ако е големият, се обяснява, че мама и тати много се обичат и така си играят, но така правят само съпрузите - да не го повтаря в детската градина.

Чистофайницата

Поредната в групичката се оказа голяма чистница. Направо жена-мечта! Когато изпраща децата при баба и дядо на гости и ги попитат какво правят мама и тати, малчуганите с гордост заявяват: „Заключват се в спалнята и чистят с препарати!".  Впоследствие разбираме, че това е начинът да бъдат оставени за 30 мин. насаме. Изпращат децата да си подреждат стаята, но те естествено през минута чукат на вратата на спалнята. Отвътре се чува гласът на мама, която се провиква да не влизат, защото чистят с препарати. И децата от малки знаят, че са отровни. А мама и тати чистят много тихо и много бързо. По-шумно чистят банята, но то там тече вода на силна струя.

Не питай старило, питай патило

„Огънят във връзката между двама души трябва да гори със силен пламък, за да продължи дълго", това са го казали мъдрите хора. А практичните хора съветват огънят да се пали по-честичко, макар и за кратко.

- Ако някоя баба ви предложи да гледа децата, дори и за няколко часа, не се правете на майка-героиня и приемайте веднага горещата оферта.

- Ако сте замислили нещо интимно, правете го веднага след като децата заспят. Тогава сънят им е най-дълбок и голямото събуждане започва поне час след лягането им.

- Ако някое от хлапетата ви пристигне с играчка в ръка и умоляващ поглед да го приберете под юргана, не се поддавайте на манипулацията. Отпратете го внимателно. Ако трябва легнете заедно в неговото легло и се измъкнете по-късно, когато заспи.

- Навиците вършат чудеса. Ако не разрешавате на децата си да спят при вас, те ще придобият навика да ви викат от леглата си, когато имат нужда от нещо. Така ще печелите време поне да се облечете.

- Превърнете недостатъците в преимущества. Да приключиш набързо за някои хора си е като да злоупотребиш с жената. Но когато пред нея стоят куп пречки да получи насладите на нощта, бързият секс е повече от екстра и тя успява да го оцени максимално. Батериите се зареждат и физически, и емоционално за дни напред.

- Никога не изпитвайте чувство за вина, когато искате да се усамотите. Децата са си деца, но семейството е започнало от вас двамата и ще завърши с вас двамата, когато малчуганите пораснат и се изнесат някой ден.

- Не се притеснявайте да разкажете патилата си на приятелки. Ще видите, че и те са във вашето положение, а може да обмените опит в хитринките за измъкването от полезрението на „врага".

 

Автор: Десислава Христозова

 

 

Сподели: