Новини

Семеен фестивал "Усмихни се" в Карин дом се завръща през септември

За 5-та поредна година, на 14-ти и 15-ти септември, Карин дом в Морската градина на Варна ще посрещне гости на най-магичния семеен фестивал „Усмихни се“.

 Тази година събитието е с тема български фолклор. Тези от гостите, които имат събиращи в гардероба прах народни носии, могат да ги извадят, а за лишените от тази привилегия, Партньорите на Карин дом – корпорация Галатея осигуряват наем срещу символична сума в дните преди фестивала. Това ще е още един повод гостите да направят връзката на децата с техните корени още по-интересна и запомняща се. Тематични ще са и част от забавленията – езда, стрелба с лък, плъстене на вълна, рисуване вурху глина, изпълнение на редица фолклорни състави, както и концерт на ангелогласната Нели Петкова.

Фестивалът няма да изневери и на традиционния си формат, в който съчетава забавления за всички възрасти - кулинарни работилници и бижута на локални занаятчии за мама, крафт бира и специалитети за татко. За най-малките, разбира се, отново ще има изградена детска зона с множество работилнички и забавления, еко зона, скаутски приключения, стена за катерене, батути. Специална спортна зона ще бъде обособена за турнир по народна топка за фирми, които искат да помогнат на каузата и подарят на служителите си един интересен тийм-билдинг.  

Събраните средства от вход, томбола с награди, процент от продажбите, детската зона, както и от щанда на Карин дом ще подпомогнат новосъздадения от Карин дом “Център за семейно-медиирана интервенция”, който въведе иновативна за България услуга, в която семейството е движещата сила.

Повече за програмата на фестивала: https://www.facebook.com/SmileKarindom/

 

Сподели: