Инициативи

Сладур на месеца

За участие в конкурса "Сладур на месеца" изпратете ЕДНА снимка на своето дете, заедно с име, възраст и град (НА КИРИЛИЦА) до 15-о число (включително) на съответния месец на лично съобщение във facebook.

Снимките на малките участници ще бъдат публикувани във facebook (след 15-о число на съответния месец), а победителите ще бъдат определяни от комисия в състав - екипът на списание „Кенгуру” и нашите партньори, осигуряващи наградите за децата. Имайте предвид, че при избора харесванията под снимката не се взимат под внимание. Благодарим ви!

Често задавани въпроси:

1. Кога ще бъде качен албумът с участниците за месеца?

- Събираме снимките до 15-о число на съответния месец, затова качваме снимките след тази дата, в зависимост от почивните дни.

2. Има ли ограничение за възрастта на участниците?

- Нямаме ограничение, тъй като фирмите, осигуряващи наградите, имат подаръци за различни възрасти.

3. Кога и къде ще бъдат обявени избраните деца?

- Избраните сладури обявяваме в първата седмица на следващия месец. Снимките се публикуват само на фейсбук страницата на списание "Кенгуру".

4. Колко снимки мога да изпратя за участие?

- Необходима е една актуална снимка за участие в съответния месец.

Списание "Кенгуру" си запазва правото да НЕ включи участник, ако не са изпълнени условията за участие, а именно - снимка на детето; име, възраст и град (по желание), изписани на КИРИЛИЦА.

При подготвяне на изпратена от Вас снимка ние ще Ви изпратим отговор, че ще включим детенцето Ви в съответния месец. Ако не получите такъв отговор има вероятност да не сме видяли писмото Ви, защото писмото е отишло в "СПАМ" например. Молим ако до 2 дни не получите отговор, че ще ви включим в съответния месец да ни пишете отново. 

!!! С изпращането на снимки, имена и възраст се съгласявате те да бъдат използвани в конкурса. !!!

 

Сподели: