Новини

Смърфовете и Михаела Филева на втората „Lidl Неделя в Музейко“

„Lidl Неделя в Музейко“ отведе любознателните малчугани на пътешествие към „Забравеното селце“ от хитовата анимация „Смърфовете“.

„Lidl Неделя в Музейко" отведе любознателните малчугани на пътешествие към „Забравеното селце" от хитовата анимация „Смърфовете". Михаела Филева (гласът на Смърфиета) изненада малките гости и техните родители с изпълнение на песен от филма и се включи в игрите на децата.

Благодарение на партньорството между „Музейко" и Лидл България всяка втора неделя от месеца детският научен център отваря врати с входна такса от само 2 лева. Вчера над 2500 души посетиха музея. Чрез партньорството си с „Музейко" Lidl цели да насърчава любознателността у децата и да възпитава у тях любов към движението и здравословния начин на живот.

Партньорството между Лидл България и „Музейко" е част от инициативата „Lidl - за твоето дете" и отразява дългосрочния ангажимент на Лидл България към грижата за децата. Инициативата включва серия от активности в три важни области - здравословното и балансирано хранене, спорта и активния начин на живот, образованието и развитието на талантите.

 

 

Сподели: