Новини

Стартира нова група за психологическа подкрепа във Варна

Помощ ще получават двойки с репродуктивни проблеми.

От месец юли в морската ни столица стартира нова група за емоционална подкрепа на семейства с репродуктивни проблеми. Групата осигурява защитена среда на доверие и съпричастност и създава сигурно емоционално пространство за споделяне на преживяванията между хората, изправени пред сходна житейска ситуация.

Срещите се провеждат в доверителна и спокойна среда, която гарантира конфиденциалността на всички участници и споделената от тях информация. Графикът на срещите ще се уточни с участниците.

Водещ ще бъде Катя Симеонова – психолог, психодрама терапевт. Има натрупан опит в индивидуалната терапия и като водещ на психотерапевтични групи използва психодрамата в своята работа.

Хората, участвали в предходните групи за емоционална подкрепа и взаимопомощ, ги намират за ценен и мощен инструмент за подпомагане на тяхното възстановяване. За много мъже и жени една подкрепяща и сигурна група може да бъде емоционална опора по време на медицинските процедури за лечение на безплодието.

Чрез споделянето на вашите преживявания в безопасна и доверителна среда, вие можете отново да придобиете чувство за надежда, ще отработите ваши травми и страхове, които ви пречат и ви създават препятствия в живота.

За контакт и записване:

  • 0887 75 57 99 Катя Симеонова
  • 0892 47 57 90 Валентина Иванова

Срок за записване: 20 юли 2022 г.

 

Сподели: