Семейно здраве

Съобразете методите за отслабване с пролетната умора

Пролетта е сезонът, в който ни наляга пролетната умора и имунната ни система е най-слаба. Парадоксално на това твърдение това е сезонът, в който най-много искаме да отслабнем и спазваме най-много диети, които още повече ни изтощават.

Съобразете методите за отслабване с пролетната умора

Пролетта е сезонът, в който ни наляга пролетната умора и имунната ни система е най-слаба. Парадоксално на това твърдение това е сезонът, в който най-много искаме да отслабнем и спазваме най-много диети, които още повече ни изтощават. Преди да предприемем диетични хранителни режими трябва добре да помислим дали точно този момент е най-подходящият за нашия организъм и от какво точно се нуждае тялото ни, за да не се чувстваме отпаднали. Повечето диети лишават организма от жизнено важни хранителни съставки.

При умора храненето трябва да бъде балансирано, с ограничаване на мазнините и простите захари и повишаване на баластните вещества. Не бива да се консумират храни с високо мастно или захарно съдържание, защото те предразполагат към ленивост. Задължително е да се приемат повече течности. Най-добре да се редуват различни видове минерална вода. Идеално е, ако наблегнете на рибата. Редица проучвания сочат, че организмът се тонизира при всекидневно приемане на препарати, съдържащи рибни мазнини. С добър тонизиращ ефект се отличават пресните плодови и зеленчукови сокове.

За да набавите полезни за Вашия организъм съставки, които в същото време ще понижават чувството на глад при стресови ситуации, благоприятно  ще повлияват обменните функции и ще поддържат в норма кръвното налягане, благодарение на изцяло естествения си състав, препоръчвам приема на хранителни добавки, като например „Минифемин", „Бодислим Перфект" или „Биокорект Плюс  Универсал - С Форте". Те са идеалното решение и допълнение при здравословни хранителни режими и такива, целящи намаляване на теглото.

Минифемин" е продукт, насочен към жени в активна възраст, за оптимално коригиране на теглото, ускоряване на метаболизма, справяне с натрупване на целулит. За красива кожа, коса и нокти.

„Бодислим Перфект" е за хора, които са предразположени към метаболитен синдром или още - синдром Х. Това е състояние, съвкупност от рискови фактори за развитие на сърдечно-съдови заболявания и диабет. Обикновено мастните натрупвания се наблюдават в коремната област.

Биокорект Плюс -Универсал -С Форте има отличен ефект при различни форми на напълняване и увеличен апетит, особено на стресова основа, при забавена обмяна на веществата, при запек и задържане на течности в организма.

Клиничните  изследвания  на продуктите от „Минифемин", „Бодислим Перфект" и „Биокорект Плюс Универсал - С Форте",  направени в НМТБ „ Цар Борис III"  - София /Транспортна болница/  показват, че след едномесечен прием по 2 капсули на ден, преди закуска и вечеря, се наблюдава редукция на теглото с приблизително 4 - 6 кг /месечно 3% от конкретното  тегло на съответния „пациент"/ и намаляване  на  обиколката на талията  с 8 см.

Търсете в аптеките.

Автор: Д-р Димитър Пашкулев, фитотерапевт, специалист по лечебно  хранене и диетика

 

 

Сподели: