Родителска практика

Татковци политици

50 татковци

Татковци политици

Барак Обама

44-тият и настоящ президент на САЩ от Демократическата партия - Барак Обама, се запознава със съпругата си Мишел Робинсън през 1989 година в правната кантора, в която той работи. Тя е негов сътрудник. Съпрузи стават през 1992 година. Имат две дъщери - първата се ражда през 98-ма, а втората през 2001година.

Владимир Путин

Бившият президент на Русия и настоящ премиер има съпруга Людмила и две дъщери - Мария (1985г.) и Екатерина (1986г.). Странно, но факт, неговото семейство е доста популярно най-вече с четириногите му членове. Това са трите кучета: лабрадорът Кони, подарена му от Министъра на изключителните ситуации Сергей Шойгу през 2000 г., пудел Тося със син Родео и козата Спаска, подарък от кмета на Москва. От миналия месец семейството му се увеличи с още един член - каракачанското куче, което му подари премиерът на България Бойко Борисов.

Арнолд Шварценегер

Роденият в Австрия настоящ губернатор на щата Калифорния, САЩ, известен актьор и бивш културист, печелил наградата „Мистър Вселена" и „Мистър Олимпия" още през 1986 г. се ориентира към властта. Тогава той сключва брак с Мария Шрайвър, племенница на бившия президент на САЩ Джон Кенеди. Четирите им деца: Катрина, Кристина, Патрик и Кристофър, са опровержение на твърдението, че анаболните аполоновци нямат живи сперматозоиди.

Георги Първанов

Георги Седефчов Първанов - настоящият президент на България, среща съпругата си Зорка преди много години. И двамата са историци по образование, но никой от двамата им сина - Владимир и Ивайло, не наследяват родителското поприще. Владимир завършва Френската гимназия, а Ивайло Италианския лицей. Градските легенди носят мълвата, че двамата съпрузи вече са изстинали един към друг, но поддържат брака си заради президенсткия пост. Истината е някъде там...

Бойко Борисов

Настоящият премиер на България Бойко Методиев Борисов към днешна дата води съвместно съжителство с бизнесдамата Цветелина Бориславова, която има две дъщери от предишен брак. Самият Борисов е разведен с една дъщеря. Той обаче като истински баща влиза както в словесна битка, така и в юмручен бой за всичките си дъщери. Преди време той каза по повод Стоян Сарийски (гадже на доведената му дъщеря - Ралица) - "Той беше гадже на дъщеря ми. Заварих я плачеща една вечер и го набих".

Симеон Сакскобурготски

Симеон Борисов Сакскобурготски или Симеон Втори, престолонаследник на българския трон и министър-председател на България в периода 2001 - 2005 година е женен за испанската богата наследничка Маргарита Гомес-Асебо и Сехуела, от която има четирима синове и една дъщеря. Най-големият е Кардам, следван от Кирил, Кубрат, Константин Асен и сестра им Калина. Симеон се радва на 11 внучета, като последното е първородният син на Калина, роден в България.

Бил Клинтън

Той е 42-ият президент на САЩ и един от най-младите президенти в историята на Америка, който сяда на стола в Белия дом само на 46 години. Привлекателният му вид обаче му изиграва лоша шега - той е замесен в най-шумния секс скандал в целия свят. В рамките на няколко години Бил Клинтън преживява множество бурни моменти - става президент, замесен е в скандал с Моника Люински, развежда се със съпругата си Хилари, жени една от двете си дъщери и преживява сърдечна операция.

Силвио Берлускони

Преди време той посъветва публично младите жени да си подбират богати възрастни мъже, когато си търсят половинка в живота. Силвио Берлускони има две законни деца от първия му брак - Мария Елвира и Пиер Силвио. През 1980 г. обаче той среща нова голяма любов в лицето на актрисата Вероника Ларио и тя му ражда три деца - Барбара, Елеонора и Луиджи. Милиардерът, който на 72 години все още се забърква в секс скандали, включително и с българско участие, не признава да си плаща за любовни игри с професионални жрици. Въпреки това „примерният" татко постоянно е провокиран от млади жени, които щедро разказват за преживяванията си с Премиера на Италия по двойки, тройки и цели компании.

Иван Костов

Иван Костов е женен за Елена Григорова. Двамата се запознават през 1967 година в Слаботоковия завод - София. Венчават се през 74-та в Драгалевския манастир. От любовта им се раждат две дъщери - Яна и Мина, кръстени също в Драгалевския манастир, който е особен символ за семейството. Имат и двама внука - Иван и Виктор. 

Красимир Каракачанов

Росица е съпругата на този виден политик, защитаващ всичко българско, която споделя пред медиите, че Красимир я е омагьосал с интелекта си и обема от информация, с която разполага. Съпругата на лидера на ВМРО го оприличава с Робърт Редфорд и до днес се гордее с избора си за баща на единстветата им дъщеря.

 

 

Сподели: