Тя и Той

Зодиите в секса Тя и Той

Зодиите в секса

Евгения Карагеоргиева е астролог с практика в областта от 15 години.

Когато партньорът не е готов Тя и Той

Когато партньорът не е готов

Дали сте разговаряли с партньора/половинката си за деца? Може и да сте, но разговорът със сигурност е завършил с: „като му дойде времето".

Тя зад волана! Тя и Той

Тя зад волана!

Чували сме сигурно милион анекдоти и вицове за жената зад волана - „негър скиор, жена шофьор”, всяка катастрофа е предизвикана от дама зад волана, най-опасните коли на пътя са „Нисан Микра”, „Опел Тигра” и „Форд Ка” заради задкормилната уредба...

МЪЖ ПОД ЧЕХЪЛ Тя и Той

МЪЖ ПОД ЧЕХЪЛ

Кое е по обидно за един мъж – да попадне в графата „заврян зет” или „мъж по чехъл”?

Под един покрив с нашите Тя и Той

Под един покрив с нашите

Сюжетът може и да ви се струва жесток,но някога е било дори още по-тежко: не под един покрив, а направо под една черга е спяла целокупната челяд на българина.

Разпределяне на домакинските задължения – мисия (не)възможна Тя и Той

Разпределяне на домакинските задължения – мисия (не)възможна

Чистене с прахосмукачката, обиране на праха, измиване на подовете и прозорците, търкане на банята до блясък, подреждане на играчките и разхвърляните дрехи, изхвърляне на боклука, поливане на цветята, пране, простиране, гладене, миене на съдовете...

Какво празнуваме в средата на февруари? Тя и Той

Какво празнуваме в средата на февруари?

Дойде месецът, за който традиционно казваме, че е посветен на любовта. По това време на годината винаги се разгарят спорове и дебати и всички задължително се разделяме на два лагера – едните празнуват виното, а другите си разменят валентинки.