Новини

Училище „Бременност и раждане без страх“ за бъдещите майки

Здравната платформа CredoWeb и МБАЛ „Надежда” организират училище „Бременност и раждане без страх“. Събитието ще се проведе на 16 май в Интер Експо Център по време на изложението Булмедика/ Булдентал. В програмата са включени лекциите:                    

  • „Бременност и раждане без страх“ на Надежда Стаменова, акушер в МБАЛ „Надежда”;
  • „Какво трябва да знаем за основните ехографски изследвания по време на бременността“ на д-р Кристина Чачева, ръководител на звено „Пренатална диагностика и терапия” в МБАЛ „Надежда”.

От Надежда Стаменова ще научите какво се случва в тялото на жената по време на раждане, как бебето поема своя път и как бъдещата майка може да подпомогне родилния процес. Предвидено е и демонстрационно обучение, в което лекторът ще ви покаже работещи техники за облекчаване на дискомфорта и болката по време на раждане. Д-р Кристина Чачева ще обясни защо ехографските изследвания са важни за проследяването на бременността и какво е необходимо да знаете за тях.

Всички бъдещи мами ще получат подаръци, сред които безплатна професионална фотосесия, осигурена от социалната платформа за здраве CredoWeb. Събитието е безплатно, но е с лимитиран достъп и в него ще могат да участват само първите 100 записали се. Научете повече тук:

https://www.credoweb.bg/event/107564/bremennost-i-razhdane-bez-strah-uchilishte-za-badeshti-mayki/event

 

Сподели: