Lifestyle

Вторник,17,30 ч.!

Часът и денят на раждането могат да повлияят на характера и темперамента на детето. Наистина?!

Вторник,17,30 ч.!

Часът и денят на раждането могат да повлияят на характера и темперамента на детето. Наистина?!

Петък сутрин или вторник вечер? Оказва се, че от това зависят особеностите на личността. Пробвайте да разпознаете своето дете в описаните характеристики и да се вслушате в нашите съвети.

СПОРЕД ЧАСА

Нощни бебета

Започва ново денонощие и на бял свят се появяват най-любознателните натури, намиращи се под покровителството на Меркурий. Ако мъникът се е родил между 24.00 и 02.00 ч., то той винаги ще е в центъра на вниманието, ще е много активен и енергичен. Такива деца в бъдеще успяват много успешно да се справят с ученето и издигането в работата.

В средата на нощта се раждат най-трудолюбивите натури. Появяващите се на бял свят от 02.00 до 04.00 ч., са под покровителството на Венера. Тя ги дарява с умението да заработват и да харчат пари и въобще да достигат поставените си цели във всички сфери на живота. Любовта тук също не е изключение. Ако мъникът се е родил по това време, то определено не трябва да се притеснявате дали в бъдеще ще постига желанията си, това е сигурно.

Марс закриля децата, родени между 04.00 и 06.00 ч. В този промеждутък се раждат лидери, бъдещи ръководители. Ако мъникът е роден рано сутринта, то той ще бъде будна натура, честен, независим и прям. Най-много ще му подхожда в бъдеще ръководна функция. Тъй като стремежът да се налага над другите няма да доведе до нищо добро, възпитанието трябва да е много деликатно, да го научите да се доверява на обкръжаващите.

Сутрешни бебета

Настава сутрин и започва да властва Нептун. Той действа от 06.00 до 08.00 ч. сутринта. Родените през това време са много раними личности. Такова дете предпочита преди всичко да расте в усамотение, като скрива своя вътрешен свят от хората. Защитава се от реалността, като се отдава на собствените си фантазии.

От 08.00 до 10.00 ч. се раждат децата под властта на Уран. Те притежават удивително обаяние. Именно при тях идва всеки, който има нужда от топла дума и помощ. Все пак, основното качество на мъника е лесното общуване, човечност и хуманност. Възможно е мъникът да си намери достойно място в някоя благотворителна обществена организация.

По-късно сутринта, 10.00-12.00 ч., покровител е Сатурн, който дарява бебето със силно развито честолюбие, принципи и дисциплина. Като правило, такива хора никога не угаждат на прищявките си, преследват стриктно целите си. Такава сила на волята най-добре се развива в политическите дейности.

Дневни бебета

На власт идва Юпитер. Родените между 12.00 и 14.00 ч. в душата си (а може и в реалността) са пътешественици. Постоянно имат нужда от нови лица, места и впечатления. Те са способни напълно да променят своя живот, да заминат в друга страна или да сменят изцяло професията си. Такива деца трябва да се възпитат в дисциплина от съвсем малки.

От 14.00 до 16.00 ч. се раждат силни и волеви деца. Плутон им дава силата да преживяват  житейските неудачи с невероятна лекота. Децата, родени през това време, са закалени. Учете мъника да се стреми към реалното и действително важните жизнени цели.

С приближаването на вечерта, се завръща и силата на Венера - 16.00 - 18.00 ч. Но тук нейното влияние се изразява най-вече в потребността да се открие истинската любов. Благодарение на черти като способността да се поставят на мястото на другите и да общуват с лекота, хората, родени в този период, често се омъжват/женят рано.

Слънцето вече залязва

Настъпва вечер и в това време се раждат деца, които в бъдеще умеят да намират изход, дори и от най-сложните ситуации. Мъникът, родил се между 18.00 и 20.00 ч., е повлиян от Меркурий и каквото и да се случи той няма да излезе извън контрол. Също така ще е много предан на своите идеи, приятели и любими. Научете детето да не изпада в крайности и да подхожда към всеки разумно, отчитайки при проблем не само чуждите, но и своите интереси.

В 20.00 ч. на власт идва Слънцето. То свети до 22.00 ч. и позволява също така да светят и тези, които са се родили в това време. Ако бебето се е появило на бял свят вечерта, то общителността и стремежът към удоволствията ще станат негови основни черти. Такива хора обичат да бъдат пред публика, да излизат на сцена, а еднообразието просто не е за тях.

Този, който се е родил по-скоро през нощта от 22.00 до 24.00 ч., се намира под влиянието на загадъчната Луна. Раждането под нейно покровителство дарява на бебето философска мисъл, стремеж към вътрешна хармония и стабилност. Наистина, такива хора трудно достигат до щастието и покоя, просто Луната ги прави изключително впечатлителни. Не трябва да се притеснявате, ако в бъдеще кариерното развитие на вашето дете се намира в застой. За децата на луната думата кариера е просто чужда.

СПОРЕД ДЕНЯ      

Понеделник

Денят, който никой не обича, се намира под покровителството на Луната. Именно нейният променлив характер определя и честите смени на настроението и понижаването на енергията в този ден. Затова и не трябва да започвате нови дела в понеделник. Родените в понеделник е възможно да са склонни към напълняване, те са капризни и упорити, лесно се поддават на чуждо влияние, но въпреки всичко това са много отзивчиви, ласкави и чувствителни. Такива деца обичат да похапнат вкусно, а като пораснат готвят с удоволствие.

Вторник

На родените във вторник действа войнствената планета Марс. Тези хора са сприхави, обичат да командват, имат твърд характер и обичат работа, в която да изразходват много енергия. Те са непредсказуеми в постъпките си и обичат да впечатляват. Момиченцата, когато пораснат, се стремят да намерят партньор, съчетаващ качествата на Марс, а те самите в този съюз заемат втора позиция.

Сряда

Сряда - най-веселият ден от седмицата, все пак покровител е Меркурий. Той дарява своите деца с остър език, лекомисленост, търговски нюх и работливост. В живота и любовта, хората родени в сряда, са много мобилни и комуникативни.

Четвъртък

Към добрите домакини могат да се причислят тези, които са родени в четвъртък - денят на Юпитер. Децата на тази планета предизвикват уважение и привличат със своето величие, но могат да се окажат и самоуверени, защото се стараят винаги да са справедливи. Родените в този ден бързо усвояват нововъведенията и винаги са подготвени в условията на промени. „Успокояват се" едва, когато през младостта си са събрали колекция от достатъчно разбити сърца и накрая приключват с авантюрите. Подвластните на Юпитер обичат да пътешестват.

Петък

Петък - денят на Венера, покровителката на любовта и изкуството. Хората, родени в петък, през целия си живот са съпроводени от желание да флиртуват, да се възхищават, да се влюбват. Те са обаятелни, вежливи, ласкави, обичат сладостите, за тях е важна външната красота. Красивият глас и артистичност определят да се развиват в сферата на естетиката и изкуствата.

Събота

На тези, които са родени в събота, действа планетата Сатурн. В този ден се раждат философи, учени, учители, хора, които се отнасят сериозно към всичко, случващо се в техния вътрешен свят и около тях. Впрочем, с каквото и да се занимават хората, родени в този ден, на тях винаги може да разчитате, те няма да ви оставят в опасност.

Неделя

Този ден е под знака на Слънцето - същински почивен ден, а хората, родени в неделя, са обречени да „носят" слънцето в себе си цял живот. Дори и когато настъпи „променлива облачност", те все пак са по-щастливи от тези, които са родени в другите дни от седмицата. Според статистиката тези хора са изключително кадърни. Те имат творчески подход, който „бие" чувствителността на Понеделника и гъвкавостта на Срядата. В живота им винаги всичко сияе.


Автор: Биляна Цветкова

 

Сподели: