Lifestyle

Знаците, по които да разпозная КАКВО ИСКА МОЕТО БЕБЕ? Lifestyle

Знаците, по които да разпозная КАКВО ИСКА МОЕТО БЕБЕ?

Едно от големите предизвикателства, които срещат родителите, особено с първото си дете, е това да разберат какво всъщност иска това малко, беззащитно същество, което се мръщи, издава звуци, мрънка, плаче и т. н.

На „ТИ” със Светла Иванова Lifestyle

На „ТИ” със Светла Иванова

„Светле, знам че имаш две деца. Как ги научи да ползват гърне и на каква възраст? Сподели някои трикове, ако имаш.” Ася, София

Не, не и не Lifestyle

Не, не и не

Познато ли ви е? И най-най-кротките дечица понякога стават зверчета.

Да потанцуваме! Lifestyle

Да потанцуваме!

Всички сме чували станалата вече толкова модерна препоръка да пускаме на бебето си музика на Моцарт. Освен че го успокоявала, тя щяла да го направи и по-умно.

В добри ръце Lifestyle

В добри ръце

Отглеждане на малкото дете – какви са вариантите?

Орисниците – легенда или съдба Lifestyle

Орисниците – легенда или съдба

Родила царицата момиче и то било толкова хубаво, че царят от радост не можел да си намери място и дал голяма гощавка. Поканил не само роднини, приятели и познати, а и орисниците, за да бъдат благосклонни и добри към детето.

Езикът на вашето бебе Lifestyle

Езикът на вашето бебе

Тъй като то не може да говори и съответно – да каже какво му има, какво иска и мисли, може само да ви го покаже. И го прави!

Правилно ли го люлеем Lifestyle

Правилно ли го люлеем

В корема на майка си бебето се люлее почти денонощно в рамките на девет месеца. Тези движения започват да му липсват веднага след раждането. Защо ни учат да не люлеем бебетата си? Вредно ли е това за тяхното здраве или за тяхното възпитание?