Lifestyle

Не, не и не Lifestyle

Не, не и не

Познато ли ви е? И най-най-кротките дечица понякога стават зверчета.

Да потанцуваме! Lifestyle

Да потанцуваме!

Всички сме чували станалата вече толкова модерна препоръка да пускаме на бебето си музика на Моцарт. Освен че го успокоявала, тя щяла да го направи и по-умно.

В добри ръце Lifestyle

В добри ръце

Отглеждане на малкото дете – какви са вариантите?

Орисниците – легенда или съдба Lifestyle

Орисниците – легенда или съдба

Родила царицата момиче и то било толкова хубаво, че царят от радост не можел да си намери място и дал голяма гощавка. Поканил не само роднини, приятели и познати, а и орисниците, за да бъдат благосклонни и добри към детето.

Езикът на вашето бебе Lifestyle

Езикът на вашето бебе

Тъй като то не може да говори и съответно – да каже какво му има, какво иска и мисли, може само да ви го покаже. И го прави!

Правилно ли го люлеем Lifestyle

Правилно ли го люлеем

В корема на майка си бебето се люлее почти денонощно в рамките на девет месеца. Тези движения започват да му липсват веднага след раждането. Защо ни учат да не люлеем бебетата си? Вредно ли е това за тяхното здраве или за тяхното възпитание?

Първото подстригване Lifestyle

Първото подстригване

Първото подстригване обикновено се извършва тайно от майката в някой потаен ъгъл на стаята - и веднага става явно - детето е... „офъкано". Тук няма да разсъждаваме за „първото офъкване" на наследника - килнат бретон, триъгълници от кичури зад ушите, а з

Животът преди и след... детето Lifestyle

Животът преди и след... детето

Записки си водиш ти, естествено, докато сърфираш бясно из нета в единствения час през деня, в който бебето спи. Не, не е за да си в течение с новините на фондовата борса, а да си подготвиш точната схема на захранване с пюренцата, когато му дойде времето.

Вече няма да си играя с теб Lifestyle

Вече няма да си играя с теб

Сплотеният кръг от момиченца се разцепи. Едно погледна встрани. И видя... момченце. Той й направи подарък - бебе. Не е ли това мечтата на всяка малка принцеса? Ами да! Много скоро обаче момиченцето върна погледа си към приятелския кръг. Но той вече не беш

ТОП 10 на местата за „хвърляне” на пъпчето Lifestyle

ТОП 10 на местата за „хвърляне” на пъпчето

От университета през митницата до двора на Белия дом, сградата на НАТО или дори в космическа совалка! Защо не...?!? Ще срещнете какви ли не невероятни места, които родителите избират да оставят пъпчетата на децата си. И са горди, че са направили точно тоз