Lifestyle

5 неща, без които не можем... В поликлиниката Lifestyle

5 неща, без които не можем... В поликлиниката

Бебе към багаж си отива като домат към сирене. Може и да оцелеете без багажа, както ще изядете и домата без сиренето. Но ангажиментите се изпълняват далеч по-лесно, когато човек е подготвен така, както насладата от салатата ще е неповторима с аромата на д

Вълкът сит и агнето цяло Lifestyle

Вълкът сит и агнето цяло

Прибирате се от работа и си мечтаете да направите някои дребни, но много важни за вас неща или просто искате да отдъхнете, но мъникът почти задължително нарушава вашите планове. Ние ще ви подскажем как да играете с детето, без да се отказвате от своите пр

Уроци по обличане Lifestyle

Уроци по обличане

Колко трудно е да се облече малко дете! То е подвижно и гъвкаво и е истинско геройство, когато успеете да му сложите и последния акцент от тоалета. Кога ще започне да се облича само? Има ли начин по-бързо да се научи на това?

Светът на майката без бебешките пелени Lifestyle

Светът на майката без бебешките пелени

Можете ли да си представите днешния живот - вашия и този на бебето, без едно-единствено улеснение - пелената за еднократна употреба? Та тя дори беше номинирана за едно от откритията на ХХ век!

Защо трябва да прави бели Lifestyle

Защо трябва да прави бели

За вас, като възрастен и разумен човек, няма логично обяснение защо хлапето трябва постоянно да върши беля след беля и на всичкото отгоре да се забавлява.

Единадесетият месец на бебето... в цифри Lifestyle

Единадесетият месец на бебето... в цифри

И така годината отминава неусетно, почти нищо не остана до рождения ден! Ето, че вече сме в единадесетия месец на бебето в цифри. Имайте предвид, че всички стойности са осреднени и моля не забравяйте да си вземете чувството за хумор.

Десетият месец на бебето... в цифри Lifestyle

Десетият месец на бебето... в цифри

Животът с бебето е приключение - вълнуващ, непредсказуем, неописуем! От друга страна, цифрите са статистика - суха, точна, ясна. Комбинирането на тези две противоположности даде следния резултат.