Lifestyle

На кого прилича? Lifestyle

На кого прилича?

Цветът на очите и трапчинката са само началото - комбинацията от гени - морето, в което може да потъне вашето бебе, може да даде уникален образ и форма на всяка част от неговото тяло. Всичко зависи как ще се комбинират гените.

Интимно Lifestyle

Интимно

Специалистите смятат, че малките дами и джентълмени в бъдеще биха могли да избегнат много заболявания, ако още от първите дни след раждането се спазват някои хигиенни правила.

Игри за вниманието Lifestyle

Игри за вниманието

Казват, че хората на изкуството, като художници и писатели, са били изключително наблюдателни като деца. Те обикновено имат много ясни детайлни спомени, свързани с първите години от живота им.

Митове за майчинството Lifestyle

Митове за майчинството

Една от темите за Ла Лече Лига срещи, която имахме наскоро с групата ни в Пловдив, беше на тема „Митове за майчинството". Митовете, които се обсъждаха, бяха следните:

Бащино мляко: могат ли мъжете да кърмят? Lifestyle

Бащино мляко: могат ли мъжете да кърмят?

Традицията повелява, че е работа на майката да кърми бебето. Във всички случаи, със сигурност е физически невъзможно за бащата да направи това. Или пък не? И какво отражение би имало кърменето в отношенията между бащата и детето, с приятелите му и с майка

ЗАСМУКАН ОТ МАЛКИЯ ЕКРАН Lifestyle

ЗАСМУКАН ОТ МАЛКИЯ ЕКРАН

Сто години назад за телевизор никой не е и чувал, а днес не можем да си представим живота без него. Или можем?

Идеалният баща Lifestyle

Идеалният баща

Най-добрият татко на света? Вашият любим съпруг мечтае само за това. Само че той просто не знае откъде да започне. Време е да му помогнете! Жената винаги обръща внимание как мъжът й се държи с детето и цени неговото участие във възпитанието. Всички жени

Родени различни Lifestyle

Родени различни

Всяка майка мечтае да има красиво бебе. И няма как да си представи, че точно нейното няма да бъде най-прекрасното. Но, за съжаление, по една или друга причина някои бебета се раждат малко по-различни. Вродените им дефекти могат да се превърнат в сериозна

Горещо! Lifestyle

Горещо!

Нежната кожа на най-малките се нуждае от особено внимание през горещите слънчеви дни. За да не попречат дребните неприятности на вас и вашето бебе да се насладите на лятото, погрижете се от по-рано за безопасността.

Клики на майките Lifestyle

Клики на майките

Помните училищните години. Колко беше важно кой как изглежда; колко си популярен - дали всички ученици от седми до единайсти клас знаят името ти, или си в неизгодната позиция и дори съучениците от твоя клас да се мръщят, докато се сетят как се казваш.

Kids Friendly - Що е то? Lifestyle

Kids Friendly - Що е то?

Срещаме го като Kids friendly, Child friendly, Family friendly - доброто място за нас и нашето дете. Мястото, където не се притесняваме, че ще сменяме памперс, където малкото предпочита забавния детски кът, а не скута ни. Там, където не срещаме враждебни