Здраве

От другата страна, по корем Здраве

От другата страна, по корем

Много е важно да слагате малкото бебе, ненавършило годинка, по корем. Защо и как да правите това правилно?

Витаминозна атака Здраве

Витаминозна атака

Което дете изяде най-много сурови плодове и зеленчуци, прави витаминозна атака на „лошите” микроби в коремчето и става здрав и силен, готов за подвизи в игрите.

СТЕРИЛИЗАЦИЯТА  мярка за чистота Здраве

СТЕРИЛИЗАЦИЯТА мярка за чистота

Всички уреди за хранене на бебето трябва да се пазят чисти, защото това е изключително важно за неговото здраве – това го знае всяко хлапе, затова да преминем директно към начините за стерилизация.

Здраве

Храносмилателна система

Благодарение на тази система детето всеки ден се наслаждава на вкуса на маминото мляко, зарежда се с енергия, получава вещества, необходими за растежа и развитието.

Революция в коремчето, всичко за коликите Здраве

Революция в коремчето, всичко за коликите

Майките, които ще се сблъскат през третата седмица от живота на бебчо с проблема колики, първо трябва да запомнят, че това не е болест, а преди всичко „криза на ранната възраст“, която при повечето мъници свършва след около 3 месеца. Затова и преодоляване

Правилно дишане Здраве

Правилно дишане

Трябва да се диша през носа. Може да се каже, че няма по-просто правило от това.

Витамин Д: Слънчевият витамин Здраве

Витамин Д: Слънчевият витамин

Много е писано и казано за този витамин. Някои неща вече знаете, за други научавате, когато поканите темата на гости за по-дълго.

Фонтанелата Здраве

Фонтанелата

Когато галите своето новородено по главата, вие с вълнение напипвате място, където напълно отсъства кост, а има само тънка мембрана, под която нещо пулсира. И веднага възниква въпросът: „Може ли това да крие някаква опасност за мъничето?”

Да седнем удобно на големия стол Здраве

Да седнем удобно на големия стол

Детските столчета са важен елемент не само от интериора. От тяхното удобство до голяма степен зависи и апетитът на детето, и настроението му.