Lifestyle

Чудесата на майчинството Lifestyle

Чудесата на майчинството

„Ти ще видиш, като станеш майка!” Чували сте тази закана, нали? Когато я чуете пак, се усмихнете и благодарете.

На пазар стъпка по стъпка Lifestyle

На пазар стъпка по стъпка

Пазаруването за най-важния член на семейството е неповторима емоция за всеки родител. За да бъде всичко по план и да не се лутате хаотично сред морето от бебешки стоки, вижте нашите съвети.

Митове и факти за пелените Lifestyle

Митове и факти за пелените

Изборът на подходящи пелени зависи от много фактори, като размер, абсорбиране, мекота, комфорт, дизайн. Около важния артикул витаят и редица митове, които ще развенчаем сега.

Стаята според Монтесори Lifestyle

Стаята според Монтесори

Повечето родители избират мебелите в детската стая спрямо установените стандарти – голямо легло с дебели дървени решетки, високи шкафове, към тях прибавят и много, много играчки – цветни, пеещи, светещи и др.

Добре дошъл у дома Lifestyle

Добре дошъл у дома

„Здравей, мамо! И всички останали, които ме притеснявате.” Бебето се ражда, всички са щастливи. Сега следва запознаването с дома.

От таткото с любов Lifestyle

От таткото с любов

Според проучване на сайта Mother Rising Birth, над 80% от татковците участват в родилния процес, като активно помагат на половинката си с окуражителни реплики и насърчаване за правилно дишане.

„Да” и „Не” за детското пране Lifestyle

„Да” и „Не” за детското пране

Перилните препарати са незаменими за чистотата на дрехите. Съдържащите се в тях силни аромати, оцветители, избелващи агенти обаче са голям дразнител за уязвимата кожа на децата. Какво да правим и какво – не, когато перем дрешките на мъничето?