Здраве

Пробиотици за здраво стомахче Здраве

Пробиотици за здраво стомахче

Незрялата храносмилателна система на детето често е повод за дискомфорт, предизвикан от различни заболявания. Можете да ги предотвратите чрез прием на пробиотик, който подпомага доброто храносмилане и регулира чревната перисталтика. Много е важен изборът

Кога коликите са опасни? Здраве

Кога коликите са опасни?

За коликите е изписано много. Знаете, че плачът на малкото човече може да се дължи на безброй фактори, като поглъщане на по-големи количества въздух при хранене, алергия към белтъка на кравето мляко, гастроезофагеален рефлукс.

Варицела: симптоми и лечение Здраве

Варицела: симптоми и лечение

Варицелата е вирусна инфекция, причинена от варицела зостер вирус. Заболяването е силно заразно и причинява обрив по кожата. Как да я разпознаете и лекувате?

Безусловните рефлекси на бебето Здраве

Безусловните рефлекси на бебето

На пръв поглед няма по-невинно и беззащитно създание от човешкото бебе. Веднага след раждането си обаче, то може да намери без проблем гърдата на мама и да засуче, да гълта млякото, или да затвори очи, когато светлината е ярка.

Грижа за стомахчето на бебето Здраве

Грижа за стомахчето на бебето

Ако сте родители на малко дете, сигурно неведнъж ви се е случвало да се сблъскате с болно коремче и най-вероятно притеснението и тревогата от това вземат връх над всичко останало.