Развитие и обучение

ДЕЦАТА И ПРАВИЛАТА ЗА БЕЗОПАСНОСТ НА ПЪТЯ Развитие и обучение

ДЕЦАТА И ПРАВИЛАТА ЗА БЕЗОПАСНОСТ НА ПЪТЯ

Четири са основните моменти от всекидневието на децата, когато е застрашена тяхната безопасност на пътя: в играта на улицата, на път до училище и обратно, при каране на велосипед, кънки, скейтборд и др. и при използване на МПС за обществен превоз.

ПРИЧИНИ ЗА НЕУМЕНИЕТО ДА СЕ СЪСРЕДОТОЧИ Развитие и обучение

ПРИЧИНИ ЗА НЕУМЕНИЕТО ДА СЕ СЪСРЕДОТОЧИ

Някои деца лесно се съсредоточават и ориентират в пространството, докато на други са им нужни повече усилия. Невнимателните деца трудно се приспособяват в училище и въобще в ситуации, които изискват от тях да се концентрират.

ЕКО ИГРАЧКИ Развитие и обучение

ЕКО ИГРАЧКИ

Защото здравето на децата ни е важно поне колкото това на планетата!

НАПРАВИ СИ САМ: Развитие и обучение

НАПРАВИ СИ САМ:

домашен пластилин, солено тесто за моделиране, домашни тебешири

Домашни игри и забавления от едно време Развитие и обучение

Домашни игри и забавления от едно време

Ще се отрази прекрасно на взаимоотношенията ви с децата ако, стоейки си вкъщи през зимните вечери и уикенди, организирате домашни игри и забавления – те ще са доволни и усмихнати, а и за самите вас ще е разтоварващо.

Как НЕ БИВА да хвалим децата си Развитие и обучение

Как НЕ БИВА да хвалим децата си

Родителите винаги се надяват, че правят най-доброто за своите деца. Че им дават най-правилното възпитание, че ги учат на най-важните ценности, че развиват природните им заложби, че им помагат да растат способни личности с увереност и самочувствие...

„Лошите“ думички Развитие и обучение

„Лошите“ думички

Обичайна сцена на детската площадка: няколко сладки и невинни създания си играят безгрижно, докато изведнъж, хоп - идилията се нарушава от „мръсната" думичка, изплъзнала се от устата на едно от тях. И с ужас установявате, че това е вашето дете!