Бременност

Ще мога ли да обичам бебе №2? Бременност

Ще мога ли да обичам бебе №2?

Вашето бебе е най-голямото щастие и богатство за вас. Осмисля целия ви живот и буквално се е превърнало в център на личната ви вселена. В един момент обаче решавате, че искате да увеличите семейството си, или пък забременявате случайно.

Рано е Бременност

Рано е

Преждевременно отлепяне на плацентата

5 правила за „бременна” коса Бременност

5 правила за „бременна” коса

Приятелката ти, също бременна като теб, се радва на невиждана до момента гъста и лъскава грива, докато ти самата преживяваш душевна агония всяка сутрин, когато погледнеш в огледалото косата си,

С коремче в университета Бременност

С коремче в университета

Студентските години за някои са свързани предимно с много ангажименти – лекции, упражнения, учене, нерядко и работа, както и всевъзможни допълнителни курсове.

На „Ти” със Светла Иванова Бременност

На „Ти” със Светла Иванова

„Здравейте, Светла! Казвам се Ива и съм бременна в 6-ти месец. Никога не съм практикувала йога, качила съм доста, гърбът и кръстът ме наболяват и се чувствам доста скована. Много се радвам, че мога да ви попитам лично вие от кога се занимавате с йога, как

Храни, които предизвикват гадене Бременност

Храни, които предизвикват гадене

„Гади ти се? Да не си бременна?” - малко жени не са чували този въпрос през живота си. И малко са тези, които не са разпознали своята ранна бременност първо по особеното чувство на отвращение към определени храни и миризми.