Здраве и красота

Пиърсинг Здраве и красота

Пиърсинг

Отегчени сте. Скучно ви е. Чудите се какво ново да измислите. Ето ви идея - направете си пиърсинг.

Татоо Здраве и красота

Татоо

Има моменти в живота на човек, когато му се иска да направи нещо спонтанно, диво, необосновано, просто ей така. Да промени нещо. Да направи нещо ново.

Вътрешен обем Здраве и красота

Вътрешен обем

Едно от най-популярните „страшилища", свързано с бременността и раждането, това е легендата за невъобразимото разширяване на влагалището, загубата на сексуалния тонус при мъжете, които вече не получават удоволствие от секса с жена си. А всъщност...

Много шум за... МИОМА Здраве и красота

Много шум за... МИОМА

Миомата е тумор на матката, който обаче няма нищо общо с рака. Забележителното е, че се открива при всяка пета жена между 20 и 35 години и при почти всяка втора над тази възраст.

Гимнастика за бременни Здраве и красота

Гимнастика за бременни

Утро е... Слънчевите лъчи се прокрадват през прозореца. Звуците на бавно събуждащия се град достигат до вас. Отваряте очи, протягате се, премахвате последните остатъци от съня. Събуждате се, започва нов ден.

Пломбите и живакът Здраве и красота

Пломбите и живакът

Вреден ли е за организма живакът, който се съдържа в пломбите от амалгама?

Eндометриозата – причина за безплодие Здраве и красота

Eндометриозата – причина за безплодие

Eндометриозата е едно от най-разпространените гинекологични заболявания. Често именно тя е причината за безплодие при жените, поради сраствания на репродуктивните органи.

Стройна и красива след раждането Здраве и красота

Стройна и красива след раждането

Едно от големите притеснения на жените след като родят е дали ще могат да възвърнат фигурата си. Отговорът на този въпрос е положителен. Трябват ви само подходяща диета, спорт и, разбира се, воля.

Тъжна след раждането Здраве и красота

Тъжна след раждането

След дългото очакване, бебчо най-после се е появил на бял свят и се предполага, че това е времето, когато трябва да се чувствате най-щастливата жена на света.