Здраве и красота

Косата след раждането Здраве и красота

Косата след раждането

Въпреки очакванията, че бременността ще направи външния вид на жената по-непривлекателен, много млади жени просто разцъфтяват в този така важен момент.

Лазерна епилация и фотоепилация Здраве и красота

Лазерна епилация и фотоепилация

Още първите топли слънчеви лъчи примамливо ни приканват да се поразхвърляме, да свалим връхните дрешки и да покажем малко гола плът. Започват да ни се въртят мисли за басейн и море и за приятен слънчев загар.

Пълно бойно снаряжение Здраве и красота

Пълно бойно снаряжение

„Трябва да си вземеш крем за околоочния контур!" - това чух за първи път преди няколко години от козметичката ми, докато се взираше в лицето ми зад голямата си лупа.

Аноргазмия Здраве и красота

Аноргазмия

Действието се развива в наши дни - някъде из двайсет и първия век от човешката цивилизация.

Пиърсинг Здраве и красота

Пиърсинг

Отегчени сте. Скучно ви е. Чудите се какво ново да измислите. Ето ви идея - направете си пиърсинг.

Татоо Здраве и красота

Татоо

Има моменти в живота на човек, когато му се иска да направи нещо спонтанно, диво, необосновано, просто ей така. Да промени нещо. Да направи нещо ново.

Вътрешен обем Здраве и красота

Вътрешен обем

Едно от най-популярните „страшилища", свързано с бременността и раждането, това е легендата за невъобразимото разширяване на влагалището, загубата на сексуалния тонус при мъжете, които вече не получават удоволствие от секса с жена си. А всъщност...

Много шум за... МИОМА Здраве и красота

Много шум за... МИОМА

Миомата е тумор на матката, който обаче няма нищо общо с рака. Забележителното е, че се открива при всяка пета жена между 20 и 35 години и при почти всяка втора над тази възраст.

Гимнастика за бременни Здраве и красота

Гимнастика за бременни

Утро е... Слънчевите лъчи се прокрадват през прозореца. Звуците на бавно събуждащия се град достигат до вас. Отваряте очи, протягате се, премахвате последните остатъци от съня. Събуждате се, започва нов ден.

Пломбите и живакът Здраве и красота

Пломбите и живакът

Вреден ли е за организма живакът, който се съдържа в пломбите от амалгама?