Бременност

Девет месеца и половина Бременност

Девет месеца и половина

Ако има период от живота ми, в който искам да се върна за малко, то това със сигурност е бременността ми.

Калцият - двигателят на костите Бременност

Калцият - двигателят на костите

Всички сме чували по време на бременността си много пъти да ни се повтаря едно и също: „Яж повече сирене, иначе ще имаш проблеми със зъбите и костите!".

Дрехите за бременни Бременност

Дрехите за бременни

Бременността и майчинството са най-важните и прекрасни етапи в живота на жената. Заедно с това, обаче и най-трудните във физическо отношение, тъй като женското тяло се преобразява.

Помощ: мигрена! Бременност

Помощ: мигрена!

Бременна сте. Бушуващите хормони ви създават купища проблеми. Главоболието може да е един от тях. Всъщност, то засяга всяка пета бъдеща майка.

Бременна на 14 Бременност

Бременна на 14

При последните направени проучвания, преди няколко години, България беше на трето място в източна Европа след Русия и Украйна по брой аборти във възрастта 15-19 години - 38,5 аборта на 1000. В същата група има по 40 раждания на 1000 момичета.

7 проблема на лятната бременност Бременност

7 проблема на лятната бременност

Вие сте в напреднала бременност през лятото? Ние ще ви дадем няколко съвета, които ще ви помогнат да избегнете проблемите, възникващи през летните месеци.

Болки в гърба Бременност

Болки в гърба

По време на бременността много жени, така или иначе, страдат от болки в областта на гърба и таза. Симптомите съпровождат втората половина на бременността.

Оста на живота Бременност

Оста на живота

Влияе ли състоянието на нашия гръбначен стълб върху протичането на бременността и раждането на бебето? Ето как отговарят на този въпрос различните специалисти!