Бременност

Първоизточник Бременност

Първоизточник

Ролята на околоплодните води за развитието на бебето

Панталони за бременни Бременност

Панталони за бременни

Коремът - онази толкова прекрасна и толкова капризна част от женското тяло, която в различни етапи предизвиква ту открита гордост, ту истински гняв в неговата притежателка.

Усмихни се! Бременност и зъби Бременност

Усмихни се! Бременност и зъби

Как по време на бременността жената да се грижи за зъбите си? Трябва ли да посети стоматолог, дори и да няма оплаквания? Трябва ли да приема добавки или витамини за по-здрави зъби?

Татко или почти НЕ Бременност

Татко или почти НЕ

Кога един мъж става баща? Биологично, когато оплоди яйцеклетката на жена си. Емоционално в мига, в който зърне малкото невинно същество, наречено негов наследник.

5 мита за бременността Бременност

5 мита за бременността

Изглежда всяка жена има опит и знае какво да очаква, когато е бременна, какво може и какво не може да прави. Нека проверим!

Ах, морето – когато съм бременна Бременност

Ах, морето – когато съм бременна

Настъпи ли лятото, в съзнанието на всеки от нас започва да изплува една единствена мисъл - МОРЕ! Сякаш в ушите ни зазвучава песента на Тони Димитрова „ Ах, морето ...".

Менделсон за трима Бременност

Менделсон за трима

Дори и неочаквана или непланирана, новината за бременността е прекрасен повод за бъдещата сватба. Така младата двойка може да узакони и затвърди любовта си пред останалите.

Предимствата да съм бременна Бременност

Предимствата да съм бременна

Вие сте бременна и още свиквате с новото си положение... но как се приема бременността ви от околните? Трябва да знаете, че като бременна вие се ползвате с определени права и преимущества...

9 ½ месеца Бременност

9 ½ месеца

Какво е необходимо на човек, попаднал на необитаем остров, за да се чувства уверен? Може би подробна инструкция: какво в дадената ситуация е полезно, къде се крият опасностите и как да ги избегнем.

Дневник на бременността Бременност

Дневник на бременността

Направили сте тест за бременност и отивате на първо посещение при акушер-гинеколога. Той ви затрупва с въпроси относно състоянието ви, след това ви преглежда и накрая ви зарива с куп листчета, рецепти, документи, календарчета и напътствия.