Бременност

Помощ: мигрена! Бременност

Помощ: мигрена!

Бременна сте. Бушуващите хормони ви създават купища проблеми. Главоболието може да е един от тях. Всъщност, то засяга всяка пета бъдеща майка.

Бременна на 14 Бременност

Бременна на 14

При последните направени проучвания, преди няколко години, България беше на трето място в източна Европа след Русия и Украйна по брой аборти във възрастта 15-19 години - 38,5 аборта на 1000. В същата група има по 40 раждания на 1000 момичета.

7 проблема на лятната бременност Бременност

7 проблема на лятната бременност

Вие сте в напреднала бременност през лятото? Ние ще ви дадем няколко съвета, които ще ви помогнат да избегнете проблемите, възникващи през летните месеци.

Болки в гърба Бременност

Болки в гърба

По време на бременността много жени, така или иначе, страдат от болки в областта на гърба и таза. Симптомите съпровождат втората половина на бременността.

Оста на живота Бременност

Оста на живота

Влияе ли състоянието на нашия гръбначен стълб върху протичането на бременността и раждането на бебето? Ето как отговарят на този въпрос различните специалисти!

Проследяване на бременността Бременност

Проследяване на бременността

Когато двете чертички на теста за бременност са вече факт, пред жените изниква неотложният въпрос - къде да се следя? Хубавото е, че имате различни възможности и винаги можете да се преориентирате, ако не сте удовлетворени.

Секс по време на бременност Бременност

Секс по време на бременност

За всяка жена най-важното по време на бременността е грижата за бъдещото бебе. Затова от страх да не му навредят много двойки съвсем се отказват от радостите на секса през този период.

Тренировката с тежести на бременната жена Бременност

Тренировката с тежести на бременната жена

Противно на широко разпространеното мнение по въпроса, за бременните жени е добре да продължат или дори тепърва да започнат да тренират с тежести, за да компенсират промяната на стойката си и покачването на теглото.

Baby Shower Бременност

Baby Shower

Всички знаят, че не трябва да купуват нищо на бебето до неговото раждане, не трябва да го показват на никой до навършване на 40 дни, а за да избегнем завистливите очи е най-добре на никого да не казваме какво очакваме - момче или момиче.