Бременност

Приятна подготовка! Бременност

Приятна подготовка!

Може и да сте многодетна майка, но въпреки това всеки път се вълнувате, когато се връщате вкъщи от родилния дом с мъничето в ръце.

Бременна в градината Бременност

Бременна в градината

По време на сладкото очакване мъникът да се появи на бял свят обичайните занимания стават по-сложни. С всяка изминала седмица те все повече се превръщат в тест за съобразителност.

Корем зад волана Бременност

Корем зад волана

Повечето бъдещи майки карат автомобил, както се казва - до последно, даже до болницата „се закарват" сами. Мъжете, виждайки бременна жена зад волана, приемат това за ненормално. И много хора биха се съгласили с това.

За красива и бяла усмивка Бременност

За красива и бяла усмивка

„Едно дете - един зъб" - така казваха нашите баби. Съвременната наука обаче е способна да измени установените представи.

Шарка по време на бременност Бременност

Шарка по време на бременност

Любимото детско филмче на моята племенница е онова, в което Уди кълвача се разболява от шарка и до края на серийката става целият на червени петна.

В хармония със себе си Бременност

В хармония със себе си

Чакате бебе – ефектът от новината е замайващ. При това в прекия смисъл на думата.

Толкова малко място Бременност

Толкова малко място

Бебето расте и му е нужно все повече пространство, а мястото за органите ви става все по-малко.

Раждане на видео Бременност

Раждане на видео

Вместо многократно да разказвате на близки приятели и роднини за раждането, може да запишете това важно събитие на видео. Ще трябва, обаче, да не забравяте, че раждането е интимен процес и заснемането му изисква редица особености.