Бременност

Предмет на възхищение Бременност

Предмет на възхищение

Бременността и кърменето все още не са причина да се примирявате, че стегнатият и красив преди бюст ще загуби своето очарование. Нека се борим за красотата!

Защо закъснява? Бременност

Защо закъснява?

Ето че минаха деветте месеца, а вашето бебче не бърза да се появява на бял свят. Защо? И какво може да направи мама?

Пигментация в норма Бременност

Пигментация в норма

Повод за притеснение на бъдещите майки може да бъде появата на кафеникави петънца по кожата: тези изменения се получават под въздействието на хормоналните промени. Какво да правите в тази ситуация?

Историята на твоя живот Бременност

Историята на твоя живот

И ето, бременността е на лице. Този факт води директно в кабинета на лекар акушер-гинеколог.

Много шум за... суеверия Бременност

Много шум за... суеверия

Веднъж разходи ли се новината, че очаквате бебе, не се изненадвайте, ако роднините, приятелите, комшиите и дори непознатите, които е посетила, започнат да ви „даруват” с купища „полезни съвети”.

Мама, Madre, Maa, Mutter... Майчинството по света Бременност

Мама, Madre, Maa, Mutter... Майчинството по света

Защо майките в Англия хвърлят сол зад гърба си преди раждане? Как жените в Чехия определят пола на бъдещото си дете? Вярно ли е, че жените, които чакат бебе в Куб, се страхуват някой да докосне корема им?

Приятна подготовка! Бременност

Приятна подготовка!

Може и да сте многодетна майка, но въпреки това всеки път се вълнувате, когато се връщате вкъщи от родилния дом с мъничето в ръце.

Бременна в градината Бременност

Бременна в градината

По време на сладкото очакване мъникът да се появи на бял свят обичайните занимания стават по-сложни. С всяка изминала седмица те все повече се превръщат в тест за съобразителност.

Корем зад волана Бременност

Корем зад волана

Повечето бъдещи майки карат автомобил, както се казва - до последно, даже до болницата „се закарват" сами. Мъжете, виждайки бременна жена зад волана, приемат това за ненормално. И много хора биха се съгласили с това.

За красива и бяла усмивка Бременност

За красива и бяла усмивка

„Едно дете - един зъб" - така казваха нашите баби. Съвременната наука обаче е способна да измени установените представи.

Шарка по време на бременност Бременност

Шарка по време на бременност

Любимото детско филмче на моята племенница е онова, в което Уди кълвача се разболява от шарка и до края на серийката става целият на червени петна.