Раждане

Д-р Мишел Оден за секциото като заплаха Раждане

Д-р Мишел Оден за секциото като заплаха

Наричат го „човека, стремящ се да промени начина, по който раждат жените“. В тази дефиниция се крие есенцията на дейността на легендарния акушер-гинеколог д-р Мишел Оден.

(Не)познатото раждане Раждане

(Не)познатото раждане

Японска поговорка гласи: „Да родиш дете е по-лесно, отколкото да се тревожиш за това как ще мине всичко.“

Перфектното изписване Раждане

Перфектното изписване

В живота съществуват няколко забележителни дати, които и на колкото и години да станем, няма как да избледнеят, или изгубят очарованието си при всеки спомен за тях.

Мама Кинг и Матрицата на раждането Раждане

Мама Кинг и Матрицата на раждането

Международният лектор по ТЕС, Пренареждане на Матрицата и експерт по родилната травма Шарън Кинг бе у нас по покана на БАРЕП (Българска асоциация за развитие на енергийната психология) и Център за здраве и образование „Едикта“.

Родилен дом за мен Раждане

Родилен дом за мен

Всяка майка иска най-доброто за своето бебе. А това важи още преди появата на малкото вързопче живот на белия свят. И тъй като едва ли има жена, която да не си задава въпроса „Къде да родя?”, подбрахме няколко важни момента, на които си струва да се обърн

Код: Възстановяване Раждане

Код: Възстановяване

Честито! Вече сте майка! Радвате се на здраво и щастливо бебе, което промени живота ви из основи. За да улесним периода на възстановяване от раждането, обобщихме препоръките на специалистите.

Всичко за четвъртия триместър Раждане

Всичко за четвъртия триместър

Първият, вторият и третият триместър са вълнуващи периоди, предшестващи появата на бебето. Знаете ли обаче какво е характерно за четвъртия триместър?

Отново мама Раждане

Отново мама

Прилики и разлики между първо и следващи раждания