Бременност

Толкова малко място Бременност

Толкова малко място

Бебето расте и му е нужно все повече пространство, а мястото за органите ви става все по-малко.

Раждане на видео Бременност

Раждане на видео

Вместо многократно да разказвате на близки приятели и роднини за раждането, може да запишете това важно събитие на видео. Ще трябва, обаче, да не забравяте, че раждането е интимен процес и заснемането му изисква редица особености.

Витаминен транс? Бременност

Витаминен транс?

Толкова свикнахме с модерната фраза витамините лекуват всичко, че когато мернем заглавие като „Бременните с ниско ниво на витамин Д обричат детето си на развалени зъби”, тичаме с корема напред към най-близката аптека.

Превенция на злополуките при бременни жени Бременност

Превенция на злополуките при бременни жени

Бременността е период, който е свързан с много положителни емоции и, разбира се, ако всичко се развива нормално, нямаме никаква причина да променяме драстично своето ежедневие.

Хипертонус Бременност

Хипертонус

„Вие имате хипертонус на матката” – тази фраза бъдещите майки чуват доста често от докторите. Колко опасно е това състояние и какво лечение се налага при него, ще разберете от следващите редове.

Песните на мама Бременност

Песните на мама

Маминият глас влияе благотворно на развитието на мъничето. Има ли определени правила за пеене при бременните? Разбира се!

Обувките на моята бременност Бременност

Обувките на моята бременност

По време на бременността теглото на жената се увеличава и краката се натоварват допълнително. В резултат, стъпалото се разширява и се получава плоскостъпие. А ако възникнат и отоци, се стига до силни болки при ходене.

Красиви и гладки и през бременността Бременност

Красиви и гладки и през бременността

Повечето бременни жени може би са забелязали един от прекрасните „ефекти” на бременността – косата ви е станала по-гъста и с повече блясък.