Раждане

Близка среща от първия вид Раждане

Близка среща от първия вид

В култовия филм на Стивън Спилбърг „Близки срещи от третия вид”, животът на героя на Ричард Драйфус се променя след срещата му с НЛО.

Аромати за мама Раждане

Аромати за мама

Ароматерапията е лесен, ефективен и безопасен начин за снемане на напрежението и облекчаване на различни здравословни проблеми.

Бариера срещу инфекции Раждане

Бариера срещу инфекции

Съществуват три сигурни предвестници на раждането – падането на слузестата запушалка, контракциите и изтичането на околоплодните води.

Д-р Мишел Оден за секциото като заплаха Раждане

Д-р Мишел Оден за секциото като заплаха

Наричат го „човека, стремящ се да промени начина, по който раждат жените“. В тази дефиниция се крие есенцията на дейността на легендарния акушер-гинеколог д-р Мишел Оден.

(Не)познатото раждане Раждане

(Не)познатото раждане

Японска поговорка гласи: „Да родиш дете е по-лесно, отколкото да се тревожиш за това как ще мине всичко.“

Перфектното изписване Раждане

Перфектното изписване

В живота съществуват няколко забележителни дати, които и на колкото и години да станем, няма как да избледнеят, или изгубят очарованието си при всеки спомен за тях.

Мама Кинг и Матрицата на раждането Раждане

Мама Кинг и Матрицата на раждането

Международният лектор по ТЕС, Пренареждане на Матрицата и експерт по родилната травма Шарън Кинг бе у нас по покана на БАРЕП (Българска асоциация за развитие на енергийната психология) и Център за здраве и образование „Едикта“.

Код: Възстановяване Раждане

Код: Възстановяване

Честито! Вече сте майка! Радвате се на здраво и щастливо бебе, което промени живота ви из основи. За да улесним периода на възстановяване от раждането, обобщихме препоръките на специалистите.