Бременност

Незаменимите 8 Бременност

Незаменимите 8

Бъдещите майки получават лавина от съвети за това как да се грижат за себе си и бебето през деветте месеца. Освен специална възглавница и курс по йога обаче, имате нужда от още 8 неща, които ще направят бременността ви лека, а очакването на срещата с мъни

Здрав гръб, здраво тяло Бременност

Здрав гръб, здраво тяло

Болките в гърба са сред главните виновници за дискомфорта на бъдещата майка. За радост, неудобството, провокираното от повишеното натоварване на гръбнака, може да бъде неутрализирано, ако следвате препоръките на специалистите:

Домът на бебето Бременност

Домът на бебето

Вероятно сте наясно, че плодът, който износвате по време на бременността, живее в околоплодните води. Задавали ли сте си обаче въпроса как диша и се храни, след като се намира във водна среда?

Дневник на лятната бременност Бременност

Дневник на лятната бременност

Плажът, морето, сините вълни... Точно се каните да прегърнете летните изкушения, когато усещате добре познатото движение в корема си и чифт палави крачета напомнят за себе си.

Вредно за мама, опасно за бебе Бременност

Вредно за мама, опасно за бебе

Очакването на бебе е вълнуващо и неповторимо усещане, а в грижите за тялото трябва да се подхожда с особено внимание. Това важи с пълна сила за козметичните продукти, които понякога могат да се окажат по-вредни, отколкото предполагате.

5 стъпки за повече енергия Бременност

5 стъпки за повече енергия

Ако се чувствате уморени още след ставането от сън сутрин и ви е трудно да вършите ежедневните си дейности, следващите редове са точно за вас.

Грешките на бременността Бременност

Грешките на бременността

Дори и да знаете всичко за правилните хранителни навици и упражнения, винаги можете да се превърнете в жертва на някоя от честите грешки, които бъдещите майки правят.

Околоплодните води отблизо Бременност

Околоплодните води отблизо

За повечето бъдещи родители вътреутробният живот на нероденото им бебе е загадка и поражда въпроси, които често предизвикват притеснение и тревога.

Генетични изследвания Бременност

Генетични изследвания

По време на бременността си бъдещата майка преминава през много и различни изследвания.