Новини

За пръв път международна конференция за раждането в България

Две мащабни международни събития с акцент върху раждането ще се проведат в България през месец май 2010 година.

Две мащабни международни събития с акцент върху раждането ще се проведат в България през месец май 2010 година. Световната седмица на раждането (ССР) ще се отбележи за втори път у нас от 16-ти до 23-ти май, а за пръв път ще станем домакини на международна конференция на тема „Раждане с любов и мъдрост" на 29-30 май.

В България ССР се отбелязва по инициатива на Сдружение «Естествено». Тази година програмата включва мероприятия в София, Варна, Бургас, Русе, Велико Търново, Стара Загора, Пазарджик, Пловдив, Сливен и Казанлък. Темата на седмицата през 2010 г. е «Удовлетворение от раждането или родова травма».

Ключовото събитие за София в рамките на ССР ще се проведе на 16-ти май, неделя, от 11 ч. на Паметника на Съветската армия и ще обедини привържениците на раждането като естествено и позитивно изживяване в „Парад на раждането, парад на живота".  

Първата за България международна конференция за раждането „Раждане с любов и мъдрост" ще се състои в голямата зала в Интерпред с начало 9.00 часа на 29-ти май. Конференцията се организира от Сдружение „Естествено" и Фондация „Житно зърно".

Подробна информация за събитията може да намерите на http://www.estestveno.com/conference

ССР и Конференцията «Раждане с любов и мъдрост» се осъществяват с любезното медийно съдействие на списание «9 месеца» и списание «Кенгуру».

 

 

Сподели: