Здраве

Здраве бебе за новородени

Какво е нужно за поддържане на хигиената на новороденото? Малко на брой продукти, с натурални съставки, хипоалергенни формули и липса на вредни вещества.

Здраве бебе за новородени

Всичко това и много повече предлагат продуктите от серията Здраве бебе 0+. Измивна пяна и масажно олио осигуряват най-необходимата грижа за почистване и подхранване на кожата, в удобни за употреба флакони с помпи и с над 93% съставки с натурален произход.

 

Измивна пяна за коса и тяло

93% съставки с натурален произход

 

Нежна пяна за ежедневно почистване на косата и тялото на новородени бебета.

Формулирана със съставки с изключително висока толерантност към деликатната бебешка кожа. Съдържа балансирана комбинация от меки пенители и активни съставки, с цел запазване на хидро-липидния баланс. С екстракт от невен за успокояващо, омекотяващо и предпазващо действие. С неутрално pH, подходящо за кожата на бебето.

Без: парабени, сулфати, ПЕГ, силикони, оцветители, феноксиетанол

 

Масажно олио

95% съставки с натурален произход

 

Масажното олио Здраве бебе е специално формулирано за новородени бебета. Съдържа бадемово масло, сусамово масло и витамин Е. Масажното олио омекотява и подхранва кожата, предпазва я от изсушаване и поддържа нейната еластичност. Олиото улеснява масажа, успокоява и подготвя бебето за сън.

Без: парабени, фталати, феноксиетанол, етерични масла, минерални масла, силикони.

 

Можете да поръчате продуктите Здраве бебе 0+ на www.aroma.bg.

 

Сподели: